Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Home office esetén van valamil...

Home office esetén van valamilyen kérhető támogatás?

Figyelt kérdés
Van akár törvényileg meghatározva ilyesmi? Saját eszközöket használok, és nincs is lehetőség jelenleg a cégünknél irodában való munkához. (Jelenleg nincs bérelt irodája a cégnek...)

2020. jún. 28. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Pl ha vállalkozóként vagy foglalkoztatva, a saját eszközeid árát le tudod írni az adódból.
2020. jún. 28. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Alkalmazott vagyok.
2020. jún. 28. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Mire fel szeretnél támogatást? Mondjuk szerintem a munkaeszközt ez esetben a munkáltatónak kellene biztosítania (főleg adatbiztonség tekintetében lehet problémás a saját), ennek érdemes lenne utánanézned
2020. jún. 28. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor bejársz kapsz utazási támogatást. Amikor nem jársz milyen támogatást szeretnél sé miért? A havi kb. 1000Ft-tal több áramszámlát fizesse ki a munkáltató? Vagy amit azzal spórolsz, hogy nem a drága munkahelyi/munkahely közeli étteremben eszel, hanem olcsóbban? Vagy hogy nem kell utazással töltened 30-50 percet vagy még többet naponta? Mit szeretnéd, hogy fizessen a munkáltató?
2020. jún. 28. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Semmilyen támogatás nincs.
2020. jún. 28. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Eszközök használata,

Áram használat

Egy nem kiemelkedő fizetés mellett ez is érezhető lenne és mivel jelenleg nem bérel már a cég irodát, és ha majd fog is csakis kisebbet, lehetne az ebből megtakarított összegből támogatásra, bérfejlesztésre fordítani. De persze bilibe lóg a kezem, amíg kormányzati oldalról nincs erre való kötelezés egy cég felé. :)

2020. jún. 29. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit a cég megspórol, nem fogja bérfejlesztésre költeni, főleg gazdasági visszaesés esetén. Áramfogyasztás az havi 1-2e Ft, ezt elfelejtheted. Amiért esetleg kilincselhetsz az az, hogy biztosítsa számodra a szükséges eszközöket. Ha korábban irodában dolgoztál céges gépen és nem változtattatok szerződést, akkor nem kötelezhet arra, hogy a saját géped használd. Ha elromlik és emiatt nem tudsz dolgozni, ki fog újat venni?

Régen adtak a cégek támogatást internet előfizetésre, de ez 2020ban már nem életszerű, a legtöbb háztartásban amúgy is van internet.

2020. jún. 29. 10:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem változtattunk szerződést, pedig gondolom az sem ártana. Persze olyat biztos nem írok alá, hogy én biztosítom az eszközöket. Szerencsére katás sem vagyok, hogy moshassa a kezeit a főnököm.

Az szerintem ma is megállná a helyét, hogy homeoffice esetén az internet előfizetésre kapna támogatást az ember, de persze értem, hogy szinte mindenkinek van már amúgy is előfizetése.

2020. jún. 29. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!