Home office esetén van valamilyen kérhető támogatás?

Eszközök használata,
Áram használat
Egy nem kiemelkedő fizetés mellett ez is érezhető lenne és mivel jelenleg nem bérel már a cég irodát, és ha majd fog is csakis kisebbet, lehetne az ebből megtakarított összegből támogatásra, bérfejlesztésre fordítani. De persze bilibe lóg a kezem, amíg kormányzati oldalról nincs erre való kötelezés egy cég felé. :)

Amit a cég megspórol, nem fogja bérfejlesztésre költeni, főleg gazdasági visszaesés esetén. Áramfogyasztás az havi 1-2e Ft, ezt elfelejtheted. Amiért esetleg kilincselhetsz az az, hogy biztosítsa számodra a szükséges eszközöket. Ha korábban irodában dolgoztál céges gépen és nem változtattatok szerződést, akkor nem kötelezhet arra, hogy a saját géped használd. Ha elromlik és emiatt nem tudsz dolgozni, ki fog újat venni?
Régen adtak a cégek támogatást internet előfizetésre, de ez 2020ban már nem életszerű, a legtöbb háztartásban amúgy is van internet.
Nem változtattunk szerződést, pedig gondolom az sem ártana. Persze olyat biztos nem írok alá, hogy én biztosítom az eszközöket. Szerencsére katás sem vagyok, hogy moshassa a kezeit a főnököm.
Az szerintem ma is megállná a helyét, hogy homeoffice esetén az internet előfizetésre kapna támogatást az ember, de persze értem, hogy szinte mindenkinek van már amúgy is előfizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!