Aki keres nettó 160-at, az hogy tud Budapesten megélni, albérletet fizetni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 22:45
1/11 anonim válasza:
Sehogy. Aki a fővárosban akar élni, annak többet kell keresnie. Ahogy minden más országban is így van. Lehet nyafogni.
2/11 A kérdező kommentje:
De vannak helyek ahol csak ennyit fizetnek
2020. szept. 7. 22:59
3/11 anonim válasza:
Hát akkor tanulni kell és máshova menni dolgozni.
4/11 A kérdező kommentje:
Egy tanár ennyit sem keres
2020. szept. 7. 23:33
5/11 anonim válasza:
Ha nem tesi tanár, hanem matek vagy fizika, korrepetálással ennek 3szorosát is megkeresi. Ha nem ért értelmes dologhoz valaki, akkor meg nem keres sokat. De sírni azt tud mindenki.
7/11 anonim válasza:
Ugyan úgy mint ahogy kérdezted már a nettó 200nál is, minek kérdezed szinte ugyanazt többször meg? Olvasd el a másik kérdésednél a válaszokat, azokat lehetne ide bemásolgatni
8/11 anonim válasza:
Úgy, hogy nem mindenki albérletben lakik. Nomeg nem is mindenki szingli.
Szülőkkel lakik, vesznek neki lakást, örököl, a család 15 éve kiadott, (anno dédi lakott benne) lakást megkapja a fiatal pár stb.
Kétszer 160 már 320 amúgy, vagy 160 + 200 = 360.
Ebből már albérlet is kijön.
Ettől még siralmasan alacsony bér a 160 egy fontos hivatást űzőnek. Csak árnyalni akartam, hogy nem az egyetlen lehetőség az albérlet tökegyedül.
9/11 anonim válasza:
7es vagyok nem értem a lepontozás okát az utánam írónak a válasza szinte ugyan az amit a 200as nettós kiíráshoz írtam. Holnap kérdezd meg Bp-en nettó 140 ezerből hogy lehet megélni, még százszor megkapod rá ugyan azokat a válaszokat és ha még mindig nem érted akkor holnap után írd ki hogy lehet 120 nettóból kijönni, ugyanis vannak akik csak ennyit keresnek, sőt 4 órával vannak akik 80 ezerből élnek és 2 órás bejelentéssel, nah ez vajon hogy van? Kérdezz rá kérdező és pontozzatok le nyugodtan :D
10/11 anonim válasza:
#9 Úgy bírom az ilyeneket, akik rögtön más kérdésekkel hasonlítgatják a kérdést. Nem a kérdező írta ki, olyan nehéz ezt felfogni, lehet nem is látta. Mi értelme van ennek? De választ már nem bírsz rá adni, csak nyafogni, hogy foglalja a helyet az üres válaszod, ezért pontoznak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!