Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt munkanélküliek...

Vannak itt munkanélküliek akik a virus miatt veszítették el a munkájukat és jelenleg nincs bejövetelük? Ird le a történeted

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es! "Sehova sem vettek fel, és a helyeknek, ahol interjúztam általában látom a hirdetéseit ugyanarra a pozira újra és újra."

Hát esküszöm mintha csak magamat látnám. Ugyanez van velem is.

Kétféle szakmám van, beszélek két nyelven és tessék.. mintha semmit nem érnék. Katasztrófális a helyzet és undorító is egyben.

Ha gyárba vagy ilyen helyekre jelentkeztem akkor közölték hogy túlkepzett vagyok. Kössz. Tipikusan ez a van rajtad sapka nincs rajtad sapka.

Tanultál? Na az nem elég miért nem tudod ezt és ezt.

Ja hogy gyári meló? Hát ide túl sok sulit végeztél ide azért nem jöhetsz.

Akkor mégis mit ? Halljak éhen?....

Nevetséges az egész komolyan mondom :D gusztustalan egy világot élünk egyébként is de most meg aztán.

2020. szept. 9. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
Én egyből feltudnék sorolni 10 olyan céget ahol felveszik az embert nagyon rövid idő alatt. Például ott a Magyar Posta logisztikai része ahol kuldemeny szortirozokat keresnek mert sok a munka es keves az ember meg nehez fizikai munka. Fizetes ott kb. 200 ezer ft bejelentve. Aztan A Pepco is hirdet folyamatosan a kozpontjuk Gyalon talalhato ott is felveszik az embert hamar en szerintem.
2020. szept. 19. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben sajnos el kell engedni azt, hogy "a korábbinál kevesebbért nem megyek el". A 200 nettó is pénz, legalábbis mindenképpen több, mint a nulla. Ha az ember valahogy bekerül valahova, onnan már könyebb mozogni akár cégen belül, akár váltani. De az otthon ülős CV küldözgetés viseli me legjobban az emberek lelkét és idegeit, ezt mindenképpen el kell kerülni...
2020. okt. 18. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Bár én nem vesztettem el a melóm, sőt másodállásom is lett, de építőiparba, vagyonőrségbe, műhelyekbe vasmunkákra alig találnak embert.

Tudom nem nagy pénz, de ahol biztonságiőrködök oda is keresnek udvarost Bp-re nettó 150 ért. Ami megy még az a gyorsszervíz, kertészmelók, kétkezi munkák.

2020. okt. 18. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:

11/

Neked én azt javaslom, hogy amilyen munkát megcélzol annak megfelelő szerénységgel jelentkezzél, például, ha gyárba jelentkezel söprögetni, vagy rakosgatni valamit akkor ne nagyon fényezd a jelentkezésedbe a nyelvtudásod, vagy a diplomád, mert akkor azért nem hívnak vissza mert képben vannak azzal, hogy úgyis lelépsz ha találsz jobb ajánlatot, és általában egy munkáltatónak sem poén minden hónapba megszokni betanítani, meg lejelenteni újabb és újabb embereket.

Ne add fel, csak próbáld megtalálni az álláshirdetőkkel a közös hangot sok sikert!

2020. okt. 18. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
drágáim, kitartást kívánok, szakmai berkeken belül most szakképzettséget nem igénylő munkák közül, ahol garantált, hogy van felvétel ajánlom a kórházakba sagédápoló és betegszállító munkakörbe az ápolási igazgatóságokon.
2020. okt. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!