Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt munkanélküliek...

Vannak itt munkanélküliek akik a virus miatt veszítették el a munkájukat és jelenleg nincs bejövetelük? Ird le a történeted

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 17:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Én fizetés nélküli szabin voltam áprilistól, most augtol dolgozom újra. Közben fejlesztettem magam és nézegettem munkákat, nem jött össze sajnos, így kívártam. Voltak hullámvolgyek, igyekszem most szorgosan dolgozni és aki segített anyagilag annak visszaadni.
2020. szept. 7. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én külföldön dolgoztam, vírus betett ráadásul a cég rohadtul szemét volt. Kerestem folyamatosan kint ugyanúgy de haza kellett jönnöm most itt probalok.. de nem egyszerű. Már nincs bevételem. Csak a tartalékok...de már nehezen viselem idegileg.

Naponta küldöm az eletrajzomat de válaszra se méltatnak..

2020. szept. 7. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Nektek meddig elég a tartalékotok?
2020. szept. 7. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyi a szerencsém hogy haza tudtam költözni így nem kell lakbért fizetnem. Kb egy milliom van még.. de rohadtul nem szeretném felelni mivel vannak terveim.. de mintha minden ellenem dolgozna..
2020. szept. 7. 21:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Nálunk jön a baba, már látszik a pocakom igy nemis próbálkozok munkát keresni.
2020. szept. 8. 09:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Te is a vírus miatt vesztetted el a munkád? Mondjuk az a helyzet hogy kismamaként nem valószínű hogy felvesznek.
2020. szept. 8. 18:00
 7/16 A kérdező kommentje:

Tudom sajnos, és nem csak én vagyok ilyen helyzetben..

Azóta nem találtál munkát? Mi történt?

Más válaszolókat is várok!

2020. szept. 8. 18:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Bár ma pont kaptam egy kecsegtető hívást, az első körön átmentem telefonon keresztül, majd talán sikerem lesz most már. :/
2020. szept. 8. 18:21
 9/16 anonim válasza:
100%

A vírus miatt egy multi a kollektív határozott idejű szerződéseket szüntette meg május végén, így lettem munkanélküli. Soha sem voltam az, mentem a munkaügyi hivatalba június közepén, és most, szeptemberben sem sikerült kiutalni a munkanélküli segélyt.

A szakmámban releváns, több éves tapasztalatom van, folyékonyan beszélek angolul, mégsem kellek sehova.

4 hónapja keresek munkát, több interjúm is volt(mindet megelőzte egy kb 40 perces telefonos...) leginkább skypeon de élőben is. Sehova sem vettek fel, és a helyeknek, ahol interjúztam általában látom a hirdetéseit ugyanarra a pozira újra és újra.

Valószínűnek tartom, hogy az elképesztő túljelentkezés miatt a szrul fizető melókra is a legtökéletesebb, legtapasztaltabb munkaerőt akarják és irtózatos válogatás megy most,mert megtehetik.

Ezek után jelentkeztem gyárba, pékségbe, eladónak és sehonnan sem kerestek, gondolom itt pedig már azért rostáznak mert túlképzett vagyok oda...

Rengeteget foglalkozok a szakmai meg angol önéletrajzommal.

Levadászni csak biztosítók akartak, illetve egy multi ahol két körös telefonos egyórás angol interjú után küldte be a közvetítő az önéletrajzomat, nyilván nincs válasz.

Viszont aki ismerősi körömböl elvesztette a munkáját, egy kivétellel senki sem talált újat (ő is csak protekcióval).

Attól félek ez baromi sokáig fog még gyűrűzni, és az interjún is hajlamosak azon lovagolni hogy hmm, miért nem találtál munkát, és ugyan mit csináltál? Ha elmondod, h otthon önképzöen tanultál nyelvet vagy bármit, akkor jön a faggatás, meg a cinikus tekintetek. :D

Szóval röviden tömören katasztrófa ami tortenik.

2020. szept. 9. 13:08
 10/16 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy leirtad a történeted!

A szomorú és szőrnyű hogy a magyar társainktól semmilyen megértést egyuttérzést nem kapok csak sablonos agymosott szövegeket hogy: Aki akar az talál munkát. Rengeteg az álláshírdetés-annyira nem de mondják, Biztos nem vagy elég jó, okos, nem képzed magad, nem jót szakmát választottál stb.

Én is 2 idegennyelven jól beszélek + 1 ami nem közőpfoku de elbeszélgetek, mégsem kaptam munkát .

Gyárba valószínű túlképzett voltam igy oda se hívtak vissza.

2020. szept. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!