Miért van olyan rossz híre az Auchannak és a Tesconak bánásmódot illetően?
10-15 éve simán igaz volt.
Ma már javult a helyzet.
20+ éve nem dolgozom az Auchanban
Pár emlékezetes esemény:
- menzesz alatt nem engedtek ki a mosdóba 7 óra szünet nélküli meló után a full véres ruhámban vettem bugyit az üzletsoron, de csereszoknyát nem kaptam, haza nem engedtek, ellentétben a maradék 3 órám 5,5 óra ismét szünet nélkül
- megkértem a kedves vevőt, hogy ne a kasszámnál menjen ki, 3 méterre van a kijárat - b+ a k. anyámat...mondom, te is... hívta a managert- a tyúk sírva távozott, majd 20 perc múlva kisírt szemekkel beigért egy fegyelmit (mondjuk, jobban jártam, mint a kolléganő, akinek 3 helyen eltört s keze, mikor megkérte a vevőt, hogy tegye fel a 6*2 literes zsugor vizet a kedves vevő a szalagra, az meg direkt hozzávágta... nem hívtak rendőrt)
- vasárnap este 9kor ért némi baleset...kibæsztak az ügyeleten, ahol nem akartak ellátni, az utolsó busszal mentem kórházba Pestre.... mázlim volt, mert egy idősebb pár majdnem hazáig hozott éjjel 3kor és mégcsak nem is sorozazgyilkosok voltak- nem készült baleseti jegyzőkönyv
- a 10 órám lejárta után a karácsonyi időszakban zártam volna a kasszám, mert tudtam, hogy nem jön váltóm... mit képzelek magamról, jön a váltóm, hülye vagyok és rosszul emlékszem...3 órával később már 4. slkalommal szóltam, hogy mennék haza, mire a friss manager lebæszott, hogy mi a fæszért nem mentem haza időben
- tömött időszakban nem voltak hajlandóak váltót hozni, oldjam meg, sík ideg vevők (20+ éve!!! - nemigen fizettek bankkártyával)
- menzesz alatt nem volt víz 3 napig a női öltözőben és az ottani 1 vécében... nem mehettünk ki a vásárlói mosdóba, a fél literes vizemmel locsoltam le a kezem, meg a kasszában a szalagtisztító folyadékkal, még jó, hogy betétet hordtam akkoriban, nem tampont
- számtalan alkalmak egyikénél, amikor 5-6 óra után sem engedtek ki pisilni felálltam a vásárlóktól elnézést kérve és kiszaladtam a mosdóba (vásárlói mosdó környékén ültem), vásárlók előtt ordítottak le.
- volt egy időszak, amikor nem vihettünk be vizet sem, egyik kolléganő kiájult a kasszából
- a folyamatos fülgyullafásomés arcüreggyulladásom miatt kértem, hogy ne a mélyhűtőkhöz ültessenek...lehet tippelni hova ültettek
- ellopták az öltözőből a kajáldához a mágneskulcsom...semmi nem történt, még a zárat se cserélték ki a szekrényemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!