Szerintetek ez jó vagy rossz jel?
Jelentkeztem egy állásra és behívtak interjúra. Telefonon fél percet beszéltünk, tényleg csak annyi volt, hogy egyeztettünk időpontot.
Mivel nem jelezték másként úgy gondoltam csak a sima HR-es bs. kérdések lesznek (mesélj magadról, jó rossz tulajdonság, miért jelentkeztél, stb.) aztán meg ha tovább jutnék akkor komolyabb.
No kb. ennek az ellentettje volt, 4 ember (főnök, beosztottak és a HR-es lányka) fogadott. Magyarul 2 perc aztán 50 percig angolul beszéltünk, végig technikai kérdéseket tettek fel, kb. minden ami nagyjából kapcsolódhat az álláshoz szóba került.
Az angollal nem volt gondom, de a technikai dolgokra nem készültem ilyen komolyan és kb. 50%-ban tudtam kielégítően válaszolni. Ami meglepett, hogy személyes kérdések egyáltalán nem voltak, ilyen interjún még nem voltam ahol ennyire nem érdekelte őket ki ül előttük (a technikai dolgokon kívül persze).
Összességében nem volt rossz, de az egyik nagyon flegmán kérdezgetett, éreztem a hangján, hogy nem vagyok szimpatikus neki.
Végén csak megkérdezték mikor tudnék kezdeni, mondjak valami bérigényt és majd 2 hét múlva értesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!