Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez a lány szegény?...

Szerintetek ez a lány szegény? (anyagilag)

Figyelt kérdés
Voltam egy osztálytársomnál ma. 4-en vannak testvérek. Mind a 4 lány. Az apja alkoholista és beteg nyugdíjas. Az anyja takarítónő. Az anyja nem nagyon járt iskolába sem. Elég öregek a szülei. Láttam hogy be van törve az ablak náluk és az ágy is lyukas. És büdös is van. Alig van mit fel vegyenek a lányok. Az osztálytársom nem tanul jól. Ezért mentem át segíteni neki. Nagyon megsajnáltam mikor be mentem a lakásba. A környék is borzasztó. 😔Nektek mi a véleményetek erről a családról?

2020. szept. 4. 01:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudsz rajta segíteni, sőt, valószínűleg előbb-utóbb tönkre fog menni a barátságotok az anyagi háttér különbsége miatt.

Számtalanszor láttam/tapasztaltam ezt. Ők teljesen más felfogással illeszkednek a világhoz, ami neked normális, az nekik idegen és fordítva. Talán még túl fiatalok vagytok, hogy ez szembetűnő legyen, de előbb-utóbb bekövetkezik.

2020. szept. 4. 08:38
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Mit pontozgattok le? Miért mik ők? gazdagok? Jómódúak? nem etnikumra jellemző ez? Milyen válaszra számítottatok? Egy tuti, ti s hü.lyék vagytok. A kérdező írásából látható, hogy még roh.adtul nincs felnőve, valószínű keresete sincs, mi a re.tekből akarja őket támogatni? A sajnálattal meg mire mennek? Munkát nem tudsz nekik adni, te is gondolom még iskolába jársz ha őket korrepetálod, azon kívül mást nem tudsz értük tenni, max. adsz nekik egy tábla milka-t, egy kicsit feldobja xar életüket. Milyen válaszokat vártál, ha szét negatívozod a válaszokat mond már meg légyszi!
2020. szept. 4. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
#12 még nincsenek teljesen tisztában az élet szabályaival, ne vedd a szívedre. Régen én is azt hittem, hogy az anyagi dolgok nem gátolnak meg barátságokat, de amint kikerül az ember az iskolából, annál szembetűnőbb.
2020. szept. 4. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Esetleg add oda nekik azokat a ruháidat, amik még jók, de már nincs szükséged rá, esetleg ha van kistesó, akkor kinőtt ruha is mehet.

Ha fater nem vedelne talán kicsit jobban állnának, viszont 1 fizuból+nyugdíj igen nehéz feladat eltartani 4 gyereket, szóval sajnos igen: szegények.

2020. szept. 4. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon nehéz kitalálni.

Szegények. És? Megmented őket?

Nem. Más se fogja.

Nem kellett volna ilyen csóróságba ennyi gyereket csinálni. Majd a csokosokkal is ez lesz.

2020. szept. 4. 15:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Aki a helyesírásom miatt szólogat be az nem tudja hogy én román osztályba járok és Romániában lakom. Én meg vagyok elégedve hogy így tudok írni magyarul is. Más ennyire sem tud.
2020. szept. 4. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
ja akk ezért írkálsz éjjel, ott később kezdődik a tenév
2020. szept. 5. 03:36
 18/19 anonim ***** válasza:
20%
CSOK-osok. Nem feltétlen járnak így, ha mind a két szülő dolgozni fog és egyikük sem válik alkesszé. Egyébként is a CSOOK nem a szegényeknek lett kitalálva, csak úgy nem adják azt sem ki. Meg a babavárót sem!
2020. szept. 5. 06:35
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Igazából úgy látom teljesen mindegy mit ír itt az ember, úgyis le lesz pontozva. Majd úgy is meglátod/meglátjátok, hogy nem lesz jó hosszútávú befektetés a létminimum alatti szegény(ek) kisegítése, mint amilyennek elképzeled.
2020. szept. 5. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!