Szerintetek ez a lány szegény? (anyagilag)
Figyelt kérdés
Voltam egy osztálytársomnál ma. 4-en vannak testvérek. Mind a 4 lány. Az apja alkoholista és beteg nyugdíjas. Az anyja takarítónő. Az anyja nem nagyon járt iskolába sem. Elég öregek a szülei. Láttam hogy be van törve az ablak náluk és az ágy is lyukas. És büdös is van. Alig van mit fel vegyenek a lányok. Az osztálytársom nem tanul jól. Ezért mentem át segíteni neki. Nagyon megsajnáltam mikor be mentem a lakásba. A környék is borzasztó. 😔Nektek mi a véleményetek erről a családról?2020. szept. 4. 01:56
1/19 anonim válasza:
Dehogy is!
Biztos Hamupipőke személyesen.
Neked semmi más dolgod nincs, mint megszervezni a királyi bált. Ott majd előhúzza az ezüstruháját, és a végen a tiéd a gazdag kereskedő apja öröksége:P
2/19 A kérdező kommentje:
Én amúgy segíteni szeretnék neki. (anyagilag) de nem tudom ezt hogyan közöljem vele. Lehet még sértődik.
2020. szept. 4. 02:12
3/19 A kérdező kommentje:
*meg
2020. szept. 4. 02:12
4/19 anonim válasza:
add nekik a 400 euros kutyádat:D
5/19 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces, kedves utolsó. 🙃🙄
2020. szept. 4. 04:30
6/19 anonim válasza:
osztálytársom helyett osztálytársam
4-en helyett négyen
fel vegyenek helyett felvegyenek
be mentem helyett bementem
A kérdés a három pont miatt született meg? Első pikírt beírása teljesen jogos. Nyilvánvalóan rossz körülmények között élnek minden tekintetben. Te magad írtad le. Akkor?
Az egyébként dicséretes, hogy anyagilag szeretnéd támogatni őket, de olyan sok pénzed van, hogy hosszútávon tudod pénzelni őket?
Pár száz forint egy-egy alkalommal nem sokat számít.
Honnan van pénzed? Dolgozol? Vagyonos család vagytok, és a szüleidtől ilyen célra is kapsz pénzt?
7/19 anonim válasza:
Szegények. Ha a szülők ilyenek, nem sok esélyük van a lányiknak sem. Szomorú hogy léteznek még ilyenek. Egyébként etnikum család? Lehet előítélet, de náluk jellemző ez, hogy alkoholisták és tanulatlanok, sok esetben nem akarnak dolgozni sem. Hogyan, miben akarsz nekik segíteni?
8/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy ilyen család egy feneketlen kút anyagi szempontból. Esetleg tárgyakkal (ágy/asztal/szék) ruhákkal tudsz segíteni. A barátnődnek meg kell értenie, hogy tanulással kitörhet, ha sikerül egy jobb munkahelyet kifognia és önállósodni. Viszont sajnos az ilyen családoknál a gyerekek hamar abbahagyják a sulit, keresnek valami munkát és ő próbálják eltartani a családot. Az a baj, hogy a fater alkesz, sőt, ha dohányzik is még rosszabb, csak viszi a pénzt... Ezért jobb használati dolgokkal segíteni.
9/19 anonim válasza:
de neked 16 évesként nem kéne aludni? tegnap is éjjel írtál, most is, nem tudsz aludni?
10/19 anonim válasza:
Ezek alapján szerintem teljesen logikus, hogy multimilliárdosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!