Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az oka, hogy az NEET...

Mi az oka, hogy az NEET fiatalok nem tudnak elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, így van. Ítélkezni szeretnek az emberek meg fröcsögni, mert nekik szerencsésebben összejöttek a dolgok és sokan elfelejtik, honnan is indultak. Mert a nagy részük ha nem protezsálják be ugyan úgy csak egy NEEt xar lenne, aki lenézendő és elitélendő, természetesen úg hogy lóf.aszt se tudnak róla.
2020. szept. 1. 07:10
 12/13 anonim ***** válasza:
19%

#11-es, a 9-es vagyok.

En is kaptam pofonokat az eletben, abbahagytam a kepzes es a xar kulfoldi munka helyrerantott, hogy tanulni kell, rugtak mar ki, voltam depresszios de fel tudtam allni es dolgozni, a 3 eves folyamatos munkabol volt egy 1,5 jonapos leallas amikor kirugtak, de fel tudtam allni es ugyan ugy egy kocka waifu vagyok, mint az altalam irt szemelyek. Csak Ok meg annyit sem dolgoztak, tanultak meg milyen onallosodni es kaptak pofont az elettol, mint en. Ezert sem beszelek mar veluk, mert undoritonak tartom es az ilyen emberek nem fognak sohasem elore jutni egyrol a kettore, mert sok-sok tekintetben ELETKEPTELENEK a mindennapokban is.

2020. szept. 1. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Tipik viselkedés, azt kell lefele taposni még aki alattad van hogy jobbnak érezd magad.
2020. szept. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!