Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyan vagytok NEET ek?
Ha jól tudom azt jelenti, akik nem részesültek oktatásban, ergó mit tudom én, te úgy döntesz mástól csak kockulni fogsz és ez lesz az életed a sulit meg megtagadod magadtól, akkor te NEET leszel... Az animeben sok ilyen élettelen KITALÁLT karakter van, csak az a gond, hogy a nézők nem jutnak el addig , hogy az életben az nem kivitelezhető hogy lófa**t se csinálsz, de mégis van házad, ételed, stb-stb sőőt mellé még minden más menő cuccod....
Ne érts félre imádtam régen az animeket több ezer részt megnéztem összesen, csak kinőttem belőle.
18F
Én az vagyok, bár már munkát keresek. Bő féléve vagyok egyébként itthon, előtte bő egy évet dolgoztam, és gyűjtöttem egy kis megtakarítást, így abból el tudtam lenni. Persze lenullázni nem akarom a pénzemet, ezért akarok ismét valami munkát nézni. Egyébként 22 éves vagyok, anyummal meg öcsémmel élek (de nem élősködök, adok bele a közösbe pénzt + segítek, mindenbe összedolgozunk)
Én egyébként jól éreztem magam így hogy itthon voltam, igazság szerint nehéz is lesz visszatérni a munka világába, de nyilván annak is az a célja, hogy később pihenhessek, vagy ha valami részmunkaidős állásban helyezkedek el, az nekem megfelelő munka/szabadidő arányt biztosítana hosszútávon is.
Nagy igényeim nincsenek, albérletbe nem fogok menni csak azért, hogy másnak a zsebét tömjem az én kemény munkámmal, lakáshitel (meg bármilyen hitel) szóba sem jöhet, autóra sincs igényem, meg nagy drága utazásokra stb.
Meg alapjáraton nem tudom elképzelni magamat ahogy a legtöbbek, "salary man"-ként, vagy beállni a sorba, és a társadalom elvárásai szerint élni, elvégezni valami egyetemet (mellé diákhitel meg munka "merúgyaziggazi" ) aztán csak azért különköltözni, hogy elmondhassam magamról hogy "hát én hú de milyen felnőttes életet élek" fizetni a drága albit, hajtani a karriert, még ha sokat is keresnék, de napi 10 órában tologathatnám az aktákat (annál akkor már inkább egy fizikai munka, az legalább fitten tart valamennyire) aztán házasság, meg gyerek, kiszolgálni a feleség igényeit, hogy aztán egy válással a vagyonom felével lelépjen stb.. én nem vágyom erre, csak egy nyugodt egyszerű, szerényebb életre, ahol nem szórom a pénzt, és így több szabadidőm marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!