Liza mellé milyen második neet ajánlanátok?
Az igen :D nalunk eloszor vezeteknev szokott lenni, aztan utana kereszt, de mi mondjuk regimodiak vagyunk :D
Szerintem legalabb 3 szotagos nev illik melle, pl Dorina bar en nem vagyok otthon ezekben.
Elsösorban meghatározó a vezetéknév, hogy milyen keresztnév illik hozzá. Persze ha tudatosan akarunk vicces nevet kreálni, az más 😀. Pl. Viza Liza. Egyébként én nem
támogatom a több keresztnév használatát. Minek kell nehezíteni vele az ember életét?
Szerintem a Hanna egy jó név lenne mögé vagy az Anna. Én úgy gondolom nem számít ebben annyira a vezetéknév tehát szerintem jól hangzik az, hogy Liza Hanna/Anna, de, ha ilyen "bonyolultabb" vagy komolyabb vezeték név van akkor én nem gondolkodnék annyira a 2. keresztnéven. És még fontos az is, hogyha választotok 2. keresztnevet akkor az olyan legyen, hogy ne lehessen a gyermeket csúfolni/gúnyolni. :D
Remélem segíthettem valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!