Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Liza mellé milyen második...

Liza mellé milyen második neet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A vezetéknévtől is függ. Gyakoriság pl.
2016. máj. 29. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nincs vezetéknév.
2016. máj. 29. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
És magzat már van???
2016. máj. 29. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor semmilyet.
2016. máj. 29. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az igen :D nalunk eloszor vezeteknev szokott lenni, aztan utana kereszt, de mi mondjuk regimodiak vagyunk :D

Szerintem legalabb 3 szotagos nev illik melle, pl Dorina bar en nem vagyok otthon ezekben.

2016. máj. 29. 20:13
 6/7 Diamond59 válasza:
48%

Elsösorban meghatározó a vezetéknév, hogy milyen keresztnév illik hozzá. Persze ha tudatosan akarunk vicces nevet kreálni, az más 😀. Pl. Viza Liza. Egyébként én nem

támogatom a több keresztnév használatát. Minek kell nehezíteni vele az ember életét?

2016. máj. 31. 12:50
 7/7 anonim válasza:

Szerintem a Hanna egy jó név lenne mögé vagy az Anna. Én úgy gondolom nem számít ebben annyira a vezetéknév tehát szerintem jól hangzik az, hogy Liza Hanna/Anna, de, ha ilyen "bonyolultabb" vagy komolyabb vezeték név van akkor én nem gondolkodnék annyira a 2. keresztnéven. És még fontos az is, hogyha választotok 2. keresztnevet akkor az olyan legyen, hogy ne lehessen a gyermeket csúfolni/gúnyolni. :D

Remélem segíthettem valamennyit.

2016. jún. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!