Ti erről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok napi 19 órában a gép elött ülök 5 órákat alszok,társasági életem nincs,kimozdúlni nem szoktam,és általában a hasamról eszem.A súlyommal nincs gond a kinézetem átlagos.....2015. júl. 5. 00:54
2/12 anonim válasza:
nagyon értékes tagja vagy a társadalomnak.rohadt gáz
4/12 anonim válasza:
Hogy erted, hogy a hasadrol eszel?
5/12 opened paradise válasza:
Mivel telik a 19 óra?
Fb,youtube-on cicás videók,vagy játék?
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy eszek a hasamról hogy rá teszem a tányért a hasamra az egyik kezemmel támasztom a másikkal gépezek.És a gépen youtube,animék,mangák,facebook,pinterest,filmeket nézek és kb ennyi...
2015. júl. 5. 02:51
7/12 A kérdező kommentje:
youtube-n magyar videósokat nézek fanmademaker,szefi,Dancsó,alexovics,miharu..stb..meg legtöbször zenét halgatok.
2015. júl. 5. 02:58
8/12 anonim válasza:
Ladies and gentleman! Ez vár azokra akik animéket néznek,és elvakult fanokká lesznek. Így egy férfival sem találkoznak,mivel az összes hasonló érdeklődésű társaságok tagjai kizárólag ilyen gyerekes lányokból áll, akik egy teljesen más világban érzik magukat.
Amíg mások naponta többször szexelnek a párjukkal, ők 20 évesen még ott tartanak hogy minden szexuális téma tabu, és undorító, ez a garancia arra hogy soha nem lesz senkijük!
9/12 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!De nem annyira bánom....
2015. júl. 5. 04:00
10/12 anonim válasza:
Én azt gondolom erről, hogy érdeklődésed alapján butácskának tűnsz. A buta nők érdektelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!