Más is van itt, aki egész egyszerűen nem tud most munkahelyet váltani?
A vírus miatt nem tudok.
A mostani helyemen biztonságban vagyok, munkásszálló is van a szomszédban... Nem merem itthagyni bármi bizonytalanért...
Azon kívül, hogy a mostanim nem a szakmámom belüli és borzalmasan csehül érzem magam, még csak nem is vagyok biztonságban. :(
Viszont a munkaerőpiaci helyzet katasztrofális, ilyet kb. csak elmondások alapján hallottam (meg sajnos családtag járt így), 8-10 éve.
Katásként vagyok foglalkoztatva, annyi órában, amennyibe épp rángatnak, a fizetésem hol 200, hol 260, persze a múlthavit (július utánit) még a mai napig nem kaptam meg.
Eeelvileg októbertől dolgozhatnék 40 órában, gyakorlatilag már most csúszik a projekt, ami ezt megelőzi plusz ha jön az újabb lezárás, akkor tuti nem lesz ebből 40 óra.
Tehát próbaidősként is nagyobb biztonságban lennék, mint most.
Arról nem is beszélve, hogy nem szakmabeli... Nyilván azért tanultam és tanulok, hogy hasznosítsam, nem pihenésképp... Pihenésképp hobbikkal foglalkoznék és az egészségemmel.
Egyébként elszomorító az oldal színvonala, hogy mekkorát tudtok még rúgni az emberbe....
Ha a szakmátokban dolgoztok ÉS biztonságban vagytok a melóhelyen ÉS nem gondolkoztok reggelente azon, hogy felvágjátok az ereiteket inkább, mint bemenni, akkor örüljetek neki.
De hogy ezzel itt villogtok, az nem hasznos válasz, hanem undorító jellemre vall.
Az, hogy biztonságban vagyok, annyit jelent, hogy ha pl. nem verek agyon senkit, akkor nem rúgnak ki, mert kell az ember.
Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretném felvágni az ereimet, mert tudod, ha lelépek, mehetek az utcára, ugyanis olyan betegségem van, ami miatt nem nagyon szeretnek azokon a helyeken foglalkoztatni, ahová könnyebb bekerülni... A szakmàmmal kitörölhetem...
Az összes válaszoló saját magáról beszélt, a kérdező meg se lett említve. Azt se írta a kérdezőn kívül senki, hogy a szakmájában dolgozik avagy sem.
Szóval én is értetlenül állok, talán a kérdező hallucinál, esetleg skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!