Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha szabadságról hív vissza a...

Ha szabadságról hív vissza a főnök akkor köteles vagyok visszamenni?

Figyelt kérdés
Még tavasszal volt megbeszélve, hogy augusztusban kivehetek 10 napot egyszerre. Ezt hétfőn, azaz 24edikén vettem ki. A járvány miatt meghiusult a nyaralás, de mivel már rég megvolt beszélve a szabadság, mégis kivettem és elkezezdtem itthol a ház felújítást. Tegnap hívott a főnököm, hogy menjek vissza dolgozni ha úgysem nyaralok, mert szükség van rám. Mondtam, hogy nem érek rá, mert sok dolgom van itthol is, és nem hagyom félkészen a házat. Ezekután azzal fenyeget, hogyha nem megyek dolgozni akkor kirúg.

2020. aug. 28. 08:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
Elnézést a hibákért. Nem kellett volna így igyekeznem autocorrecttel. De ne ez képezze a vita tárgyát pls.
2020. aug. 28. 11:44
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Minden munkáltató ilyen. Sehol sem lesz jobb. Na erre mit lépsz?
2020. aug. 28. 11:47
 23/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem nem ilye, azért mert neked szar nem lezy mindegyik iylwn, de felteszem már mindenhol dolgoztál ezek szerint.

3 cégnél voltam eddig egyik se volt iylen.

A 3 alatt pedig már elinditottam másik 2 bevetelforrast is, mert ahogy semmit nem várok mástól, úgy a nyugdijrendszerben sem bízok, ezért jelenleg is a bevételek 50%a befektetésre kerül.

"erre mit lépsz"

Kérlek dolgozz magadon és a frusztraciodon, boldogabb leszel. :)

2020. aug. 28. 11:49
 24/25 anonim ***** válasza:
9%

Most koronavírus hullámok vannak és lesznek majd egy évig alaphangon. Utána kell még 2-3 év mire talpra áll valahogy a gazdaság. Most nem lehet ugrálni, hacsak nem valami hiányszakmában dolgozól. Minden necces

Külfüldre sem tudsz menni, mert szeptember 1-től lezárják a határokat. Máshol még nagyobb a vírus, több embert leépítenek és először hazait fognak felvenni. Ez a helyzet most.

De ettől függetlenül, mindenhol olyan a munka világa, hogy azt tesznek az emberrel, amit csak akarnak. Ilyenek a szabályok, ebbe az iránya állt be minden. Most így szépen hangzik anoníman, a net mögűl fotelharcolni, de te sem húznád meg ezt a való életben. Ha igen, nem sokáig maradnál talpon. Örülj hogy dolgozhatsz és számítanak rád, mert dolgos vagy és tudják hogy jó munkaerő vagy. Hidd el, ha ehhez hozzá tudod szoktatni magad nem lesz gondod. A munkáltatók mindenhol ilyenek, nem kell emiatt kétségbeesni. Ha keresztbeteszel emiatt, úgyis te húzod a rövidebbet

2020. aug. 28. 11:57
 25/25 anonim ***** válasza:
82%

"Minden munkáltató ilyen. Sehol sem lesz jobb. Na erre mit lépsz?"

Sose volt ilyen munkáltatóm, sőt az ismerősi körből is a többség normális helyken dolgozik, nem ilyen Döbröginél. Az ilyen szenny helyekkel maximum átmenetileg szabad tervezni.

2020. aug. 28. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!