Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha szabadságról hív vissza a...

Ha szabadságról hív vissza a főnök akkor köteles vagyok visszamenni?

Figyelt kérdés
Még tavasszal volt megbeszélve, hogy augusztusban kivehetek 10 napot egyszerre. Ezt hétfőn, azaz 24edikén vettem ki. A járvány miatt meghiusult a nyaralás, de mivel már rég megvolt beszélve a szabadság, mégis kivettem és elkezezdtem itthol a ház felújítást. Tegnap hívott a főnököm, hogy menjek vissza dolgozni ha úgysem nyaralok, mert szükség van rám. Mondtam, hogy nem érek rá, mert sok dolgom van itthol is, és nem hagyom félkészen a házat. Ezekután azzal fenyeget, hogyha nem megyek dolgozni akkor kirúg.

2020. aug. 28. 08:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Ezért elvileg nem rúghat ki, de nyugi találni fog mást amiért viszont igen.
2020. aug. 28. 08:34
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Örülj neki, hogy valahol szükség van rád. Szeretnek, számítanak rád
2020. aug. 28. 08:45
 3/25 anonim ***** válasza:
29%

2.-nál a pont.

Köszönd meg a sorsnak, hogy van melód, és van miből zabálnivalót venni!

2020. aug. 28. 08:50
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
#2.es: az ilyen rabzolgalelkű nulla emberek miatt tart itt ez az ország! Már miért kéne örülnie annak, hogy a legálisan kivett szabadágán is beráncigálná a cég? Normális vagy te? Ha nem lenne mindenki ilyen meghunyászkodó szardarab, akkor talán nem törölték volna fel az emberekkel a padlót az elmúlt 30 évben a rendszerváltás óta! És nem, ne fogjuk már a vírusra azt, hogy miért jó, ha szétcseszi a szabadságát egy cég egy embernek!
2020. aug. 28. 09:14
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
#3-as is becsatlakozhat a meghunyászkodó szardarabok sorába.
2020. aug. 28. 09:14
 6/25 anonim ***** válasza:
15%

4.-nek.

Nem mindenki lakik nagyvárosban, 4 diplomával, 3 nyelvvel, hogy válogasson.

Ja, és a munka törvénykönyve szerint behívható a dolgozóm.

2020. aug. 28. 09:16
 7/25 anonim válasza:
41%
Sz.ard le rúgjon akkor ki viszont akkor a szerződésbe is azt írja az a f.aszkalap , hogy szabadságon voltál és ő neki ez nem tetszett, hogy nem ugrottál egy csettintésre. Aztán nyugodtan be is perelheted.
2020. aug. 28. 09:19
 8/25 anonim ***** válasza:
56%
#6-os: Olvasgasd át alaposabban, azt ajánlom! Nem nem hívható be random. Ha így gondolod, akkor ne csodálkozz ha a munkaügyi bíroságon találod magadat hamarosan!
 9/25 anonim válasza:
49%
szerződés helyett felmondást akartam írni.
 10/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát emiatt nem rúghat ki, mivel szabadságon vagy, de ha akar akkor találni fog mást sajnos.
2020. aug. 28. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!