Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szabadság alatt a főnökbehivha...

Szabadság alatt a főnökbehivhat dolgozni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Na szóval a lényeg az hogy egy önkormányzati irodában ülök mint titkárnő, de bejelentve nem ide vagyok, hanem egy másik cég foglalkoztat aminek a lényege a közzöség építés.. Na mindegy a lényeg az hogy mivel én a hivatalban vagyok most, és a kordinátrommal megbeszéltem hogy dec 15-től szabdságon vagyok, meg is írtuk már a papírokat, allá is írtam. Akkor Polgármester aki nem a főnököm ő itt tarthat vagy lehet beleszólása abba hogy én szabadságra szeretnék menni??

Vagy van joga ahoz hogy a kordinátorommal megbeszélje hogy írják be a szabit de még is maradjak itt??

Vagy ha szabadságon lesek akkor a kordinátorom be küldhet dolgozni.

Légyszives ak tud szegítsen nekem mert nagy dillemában vagyok.

Előre is köszönöm.

2015. dec. 10. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kivételesen fontos vállalati érdekből megtehetik.

Akkor viszont erről kérjél egy konkrét írásos utasítást.

Ha nem mész be,lehet,hogy soha többé nem kell.

2015. dec. 10. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Te jó ég, ilyen helyesírással hogy dolgozhatsz irodában???
2015. dec. 10. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Mióta feltétele az irodai munkának a jó helyesírás?
2015. dec. 11. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Második Válaszadó,

Valószínűleg, te tipikusan azaz ember vagy aki nem azért van itt hogy segítsen a másikon, hanem azért hogy bele kössön!!

Akkor mi a francnak vagy itt?? Az hogy itt helyesen vagy nem helyesen írok azaz én dolgom..! És az hogy a munkahelyemen helyesen írok-e vagy sem. Az is az én dolgom! Amúgy meg te tökéletes vagy? Vagy ti ilyen kötöszködös emberek ebben lelitek örömötöket hogy belekössek a másikba.??!

Mert ha igen akkor csak az kívánok hogy nagyon boldog legyél TE SZENT EMBER

2015. dec. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!