Szabadság alatt a főnökbehivhat dolgozni? (bővebben lent)
Na szóval a lényeg az hogy egy önkormányzati irodában ülök mint titkárnő, de bejelentve nem ide vagyok, hanem egy másik cég foglalkoztat aminek a lényege a közzöség építés.. Na mindegy a lényeg az hogy mivel én a hivatalban vagyok most, és a kordinátrommal megbeszéltem hogy dec 15-től szabdságon vagyok, meg is írtuk már a papírokat, allá is írtam. Akkor Polgármester aki nem a főnököm ő itt tarthat vagy lehet beleszólása abba hogy én szabadságra szeretnék menni??
Vagy van joga ahoz hogy a kordinátorommal megbeszélje hogy írják be a szabit de még is maradjak itt??
Vagy ha szabadságon lesek akkor a kordinátorom be küldhet dolgozni.
Légyszives ak tud szegítsen nekem mert nagy dillemában vagyok.
Előre is köszönöm.
Kivételesen fontos vállalati érdekből megtehetik.
Akkor viszont erről kérjél egy konkrét írásos utasítást.
Ha nem mész be,lehet,hogy soha többé nem kell.
Kedves Második Válaszadó,
Valószínűleg, te tipikusan azaz ember vagy aki nem azért van itt hogy segítsen a másikon, hanem azért hogy bele kössön!!
Akkor mi a francnak vagy itt?? Az hogy itt helyesen vagy nem helyesen írok azaz én dolgom..! És az hogy a munkahelyemen helyesen írok-e vagy sem. Az is az én dolgom! Amúgy meg te tökéletes vagy? Vagy ti ilyen kötöszködös emberek ebben lelitek örömötöket hogy belekössek a másikba.??!
Mert ha igen akkor csak az kívánok hogy nagyon boldog legyél TE SZENT EMBER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!