Teljesen őszintén: ki az, aki szereti a munkáját?
Most amúgy komolyan, ezen mit lehet le pontozni ha valaki szereti ahol van?
Mit érez az aki lepontoz?
14
És azon mit lehet lepontozni, ha valaki nem szereti?
Mi ez a visszakerdezes?
Egy felvetes nem vonzza szuksegszeruen annak az ellentétét.
Nyilván azon sincs mit, hiszen a kérdésre válaszok jönnek, csak gondolom valakinek nem tetszik valami.
Na ezt már le lehet húzni a sárga földig mert ez már nem hasznos a kérdés szempontjából, csak vicc hogy próbál az ember válaszolni normálisan valamire, sok gyoker meg lehuzza mert olyan kedve van.
Az hogy szereted-e amit csinálsz, az kismillió dologtól függ.
- Milyenek a jelenlegi feladatok (sok szakmánál nem ugyan azt kell csinálnod állandóan)?
- Milyen a vezetőség?
- Milyenek a kollégák?
- Milyen az általános légkör?
- Mióta csinálod?
- Van-e olyan magánéleti dolog, ami a munkával ütközik? (Pl. több műszak + gyerek.)
Én 1 éve azt mondtam volna, hogy imádom, most meg azt mondom, hogy rühellem. Lehet hogy 2 hónap múlva megint imádni fogom.
Erről a helyről megyek nyugdíjba.
A szakmát nagyon szeretem, ez a hely pedig nekem nagyon is megfelelő.
Nem szakadok meg, ugyan átlag alulról a fizetés, de olyan a jutalom amit máshol hasonló fizuval és iszonyat terheléssel se kaptam. A legkevesebb, hogy naponta munkánkként azt mondják köszönöm, nem veszik természetesnek a létem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!