Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen őszintén: ki az, aki...

Teljesen őszintén: ki az, aki szereti a munkáját?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem. 6 éve vagyok itt, a munkam hasznos, a kollégák jofejek, a fizu szintén jó, munka magánélet egyensúly adott.
2020. aug. 26. 01:50
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Én 5 évig voltam egy pozícióban, azt nagyon szerettem. Pár hónapja váltottam (cégen belül) de a jelenlegit feleslegesnek és unalmasnak érzem.
2020. aug. 26. 05:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem, rendszermérnök vagyok
2020. aug. 26. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Most amúgy komolyan, ezen mit lehet le pontozni ha valaki szereti ahol van?

Mit érez az aki lepontoz?

2020. aug. 26. 10:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14

És azon mit lehet lepontozni, ha valaki nem szereti?

2020. aug. 26. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon panaszkultúra és irigység trend van. Aki nem panaszkodik és jól érzi magát, azt kinézi a csorda...
2020. aug. 26. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi ez a visszakerdezes?

Egy felvetes nem vonzza szuksegszeruen annak az ellentétét.

Nyilván azon sincs mit, hiszen a kérdésre válaszok jönnek, csak gondolom valakinek nem tetszik valami.

Na ezt már le lehet húzni a sárga földig mert ez már nem hasznos a kérdés szempontjából, csak vicc hogy próbál az ember válaszolni normálisan valamire, sok gyoker meg lehuzza mert olyan kedve van.

2020. aug. 26. 11:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Az hogy szereted-e amit csinálsz, az kismillió dologtól függ.

- Milyenek a jelenlegi feladatok (sok szakmánál nem ugyan azt kell csinálnod állandóan)?

- Milyen a vezetőség?

- Milyenek a kollégák?

- Milyen az általános légkör?

- Mióta csinálod?

- Van-e olyan magánéleti dolog, ami a munkával ütközik? (Pl. több műszak + gyerek.)

Én 1 éve azt mondtam volna, hogy imádom, most meg azt mondom, hogy rühellem. Lehet hogy 2 hónap múlva megint imádni fogom.

2020. aug. 26. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Erről a helyről megyek nyugdíjba.

A szakmát nagyon szeretem, ez a hely pedig nekem nagyon is megfelelő.

Nem szakadok meg, ugyan átlag alulról a fizetés, de olyan a jutalom amit máshol hasonló fizuval és iszonyat terheléssel se kaptam. A legkevesebb, hogy naponta munkánkként azt mondják köszönöm, nem veszik természetesnek a létem.

2020. aug. 26. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!