Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Teljesen őszintén! Külső vagy belső?
Nem lehet elkülöníteni a kettőt. Ha vonzódsz valakihez akkor nem csak a külsejéhez vagy a belsőjéhez vonzódsz hanem az egész lényéhez.
Nyilván vannak akik jobb külső adottságokkal rendelkeznek mint mások, de szerintem elsősorban az a fontos, hogy egy fiú legyen igényes és emellett ha jó ember is akkor lényegesen előrébbről indul mint valaki aki jól néz ki de rossz ember.
Mindkettő fontos, de a belső jóval inkább.
19/L
A belső jelleme sugárzik az arcán. Ha ránézek őt látom, nem azt ahogy kinéz.
Ez furcsa tudom, de engem magával ragad a nyugodtsága és tiszta szíve, ezért nem látom a külsejét.
Úgy nyilván nem tudok együtt lenni valakivel, hogy ránézek és elhányom magam. Elsősoron nekem az fontos, hogy igényes legyen, ne csak háromhavonta egyszer lásson sampont meg kisbicskával vágja a körmét. Nem kell Brad Pittnek kinéznie.
A belső szerintem sokkal fontosabb, az igazán az ember. Az arcán, ha megszakad se fog tudni változtatni, a viselkedését és természetét viszont ő formálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!