Mennyire fáj a csukló belső felén a tetoválás? Milyen érzés? ŐSZINTÉN!
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 19:59
1/5 anonim válasza:
Személy és minta függő vagyis , hogy mekkora a fájdalom küszöbőd pl. Ha már egy injekciótól kikészülsz akkor igen fáj rohadtul, de ha nincs ilyen bajod akkor no para. Persze függ a minta méretétől is mennyit kell satírozgatni. Nekem egyáltalán nem fájt inkább kellemetlennek mondanám főleg a csontosabb részeken. De amugy ha valaki komolyan akar vmi akkor szerintem pont lesz**ja mennyire fáj vagy sem.
2/5 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, én élvezem mindenhol, ha tetoválnak, de ez teljesen egyénfüggő szerintem. Az első válaszolónak igaza van!
3/5 anonim válasza:
Nekem szinte egyáltalán nem fájt, helyenként volt kicsit kellemetlen, meg a satírozásnál, de nem volt vészes. Valahol még élveztem is. :D
4/5 anonim válasza:
hát nekem 1-2 helyen fájt szóval ott ahol jobban látszódnak az erek, meg a bőr is vékony, viszont ahol már nem ilyen vékony ott nem, de egyébként kilehet bírni
és valóban ember függő, valakinek fáj valakinek nem, pl az első tetoválásom nem fájt
5/5 anonim válasza:
Olyan érzés mintha epilálnád magad. De tényleg. Sőt, meg merem kockáztatni hogy az epilálás jobban fáj mint a tetoválás. Kontúrnál fáj, nekem ott fájt, de ha eltereled a figyelmedet ki lehet bírni. Satírnál volt hogy nem is éreztem annyira elzsibbadt a bőröm. Kibírható, tényleg nem vészes, nekem utána még lett átütve mert kopott, de ha én kibírtam...akkor simán kibírod te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!