Hogyan lehet teljesen őszintének lenni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 20:20
1/16 anonim válasza:
Én őszintének tartom magam, max nem mondom ki azt, amit gondolok, nehogy konfliktust eredményezzen.
Sokkal megerőltetőbbnek tartom azt, ha nem lehetek őszinte és "gondolkodnom" kell a hazugságon. Szóval szerintem nem őszintének lenni nehezebb, ott ötletelni kell, hogy mit mondj. :)
2/16 A kérdező kommentje:
Lehet egyáltalán teljesen őszintén élni?
Él így valaki közületek?
2019. okt. 30. 20:23
3/16 he84 válasza:
Kissé fura, buta kérdés, már bocsi. Nyilván úgy, hogy teljesen őszinte vagy. Ám azért nem durván, de mégis őszintén. Csak mert vannak, akinél az őszinteség elég durva stílusban jön. Ha gyakorlod majd az őszinteséget, akkor majd kitapasztalhatod és aszerint alakíthatod.
4/16 A kérdező kommentje:
És soha egyetlen hazugság?
2019. okt. 30. 20:24
5/16 he84 válasza:
Igen kérdező, lehet őszintén élni. Én például ilyen vagyok, mindig őszinte voltam/vagyok és leszek is. Emellett néha szókimondó is vagyok, vagyis az őszintén belül még őszintébb. Ennek néha lehet bizonyos embereknél, bizonyos szitukban 1-2 hátrány, na de ez van.
6/16 he84 válasza:
Amennyire lehetséges, ne hazudj, az soha nem jó. És ja, én nem szoktam hazudni. Ám az hogy valamit nem mondasz el valakinek, az nem hazugság. Akkor hazugság, ha helyette mást mondasz.
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nektek is becsúszott már egy-két szépítés, füllentés, takarítás...
2019. okt. 30. 20:33
8/16 A kérdező kommentje:
bocsi : takargatás
2019. okt. 30. 20:35
9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs olyan ember a Földön, aki mindig teljesen őszinte volt
2019. okt. 30. 20:38
10/16 anonim válasza:
"Lehet egyáltalán teljesen őszintén élni?": az csak a dolgokra való ráb×st eredményezi. Inkább diplomatikusnak érdemes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!