Férfiak és nők! Akad itt olyan aki szinte teljesen nemtelennek érzi magát és nem vonzzák a kifejezetten férfias/nőies szerepek?
Mondjuk ja,valami hasonlót érzek.Hát nem mindig tudják eldönteni az emberek hogy mivagyok. xd
Lövöldözés,vers és fanfiction írás. Ezeket eddig még csak magamnak írkálgattam.
Ja gyakran beszólnak valami miatt, de kit érdekel.
Egyik se,senkivel nem vonz se a szex,se a nemiélet nélküli párkapcsolat. Nekem jó egyedül.
Nem érzem magam nemtelennek, bár nem igazán érzem magam nőnek sem. És kétlem, hogy úgy egyébként nagyon érezné magát bárki is, max. előírt szerepek alapján, amik meg társadalmiak leginkább. Attól, hogy te ezekkel szembemész, lényegi változás nem történik, de a társadalom kivethet és bánthat.
Külsőleg semmi nem látszik rajtam, elég semleges az öltözetem. Az érdeklődésem a technológia, számítógépes játékok, irodalom és állattartás. Heteroszexuális nő vagyok.
Én ilyennek tartom magam. Biológiailag lány vagyok,de se a társadalmi,se az "evolúciós" szerepemmel nemtudtam azonosulni. Sőt,a másik nem oldaláról se.
Külsőleg nem nagyon látszik. Unisex vagy ilyen sima semmilyen ruhákat hordok,vagy munkásruhát a meló miatt.
Kisebb koromban bántottak megjegyzésekkel,hogy "fiúlàny" meg kérdezgették mi vagyok én tulajdonképpen. Így,munkahelyen nem,amúgy meg olyan antiszoc vagyok,hogy ritkán mozdulok ki,és akkor is kevés időre.
Én pánszexuálisnak gondolom magam. (Aki az emberek személyiségébe,lelkébe szeret bele,nem a külsejébe vagy milyenségébe)
Én e. :)
Hetero vagyok, de nem vagyok nőies
semmilyen vonatkozásban sem.
Ha kommentelek valahol és N írom oda, hogy nő vagyok simán férfinak hisznek.
Kapcsolatban is minták már,. hogy férfiként viselkedem. Nekem ez nem tűnik fel. Csak nem bírom a tétlenséget, az időhúzást, a kínos helyzeteket. Ilyenkor azt érzem,hogy megoldani kell azonnal vagy elhúzni a helyszínről.
Biológiai értelemben természetesen nagyon is van nemem (mint ahogy minden egyes embernek) társadalmi értelemben meg abszolút nem foglalkoztatnak a mások által kitalált sztereotípiák, szóval szerintem igaz rám a kérdés. Sőt, szerintem nem is léteznek olyan emberek, akik társadalmi szempontból 100%ig férfiak, és 100%ig nők... Bekategorizalni a létező összes érzést/tulajdonsagot/hobbit férfi és női kategóriákba a világ legnagyobb hülyesége volt.
És abból kiindulva, hogy a bekategorizálósdi felesleges (sőt, régimódi/káros) nem is akarnám úgy megfogalmazni, hogy a külsőm férfias, vagy nőies, - hiszen mi a nőies? mi a férfias? mitől lesz valami ilyen, vagy olyan? - a hobbijaimrol meg végképp nem akarok így beszélni,mert a végén ott kötünk ki, hogy a testet erősítő, viszonylag közösségi elfoglaltságok, mint a sport azok férfias hobbik, a másokat szolgáló, beltéri elfoglaltságok, mint pl a főzés vagy hímzés meg női hobbik.
És szerintem az is káros, amikor valaki új köntösbe akarja bujtatni ezeket a szerepeket (nem-bináris gender, meg tököm tudja mi) aztán van egy identitáskrízise, mert szeret focizni is, és kotogetni is, márpedig az egyik egy huuuuuu de férfi hobbi, a másik meg huuuuuu de nőies, és akkor most nő vagyok, vagy férfi vagyok????
Baromság.
Van egy testem, ami a nememre jellemző, de ezen kívül ember vagyok, és ebből nem engedek. Szerintem szarni kell az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!