Mik számítanak kifejezetten férfias képességeknek?
Nem igazán értem mit jelent a kérdésedben a férfias képesség kifejezés.
Ha azt kérdezed mi tartozik a férfi társadalmi nembe, akkor például a erőfitogtatás, a bunkóság és az önelégültség.
Mivel az ember állat ezért, az állat világan az állatok megküzdenek a nöstény figyelméért. Ezért a féfiak aggreszivabbak, versenyeznek egymással, ezért magasabb poziciókba eljuthatnak mint egy nő.
Valamint nem tudom miért de a férfiak között nagyobb a távolság több hülye és több zseni van mint nőknél.
Vannak hagyomásona férfi és női szakmák, de mindegyikben vannak nők is férfiak , habár kevsen.
A természet tudományos irátnérdeklődés, és ehhez szükséges képességek általában több férfi érintenek, de nem tudom , hogy a nők közül csak kevesen próbálkoznak vagy általában nincs meg bennük , ez nehéz kérdés.
De ha általánosan: térlátás (és ebből kifolyólag a tájékozódás) , termeszet tudományos gondolkodás is , szerelés , na és persze az erős fizikai munkát igénylő dolgok, amikre egy nő hosszú távon képtelen (kivétel erősíti a szabályt).
"Tehát azok a képességek amik szükségesek a férfi szerepkörhöz."
De most olyan választ vársz, hogy ki kell tudnod cserélni egy villanykörtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!