Mi számít jó fizetésnek? Ti elégedettek vagytok a fizetésetekkel? Egyéb bevételetek van a fizetés mellett (pl lakáskadás, stb)? Így havonta összesen mennyi pénzhez juttok?
Én alapvetően elégedett vagyok, bár a fizetés mindig lehetne több. 430 nettó a fizetésem, emellett nincs más bevételi forrásom. Tudom, hogy ez jócskán az átlag felett van, de ezzel együtt el tudnék képzelni többet, például annyit, hogy önerőből, hitel nélkül tudjak lakást venni.
Így, ebből az élethelyzetből én az 500-at tartanám mérföldkőnek, de hangsúlyozom, sem elégedetlen, sem hálátlan nem vagyok - minden nap hálát adok azért, hogy biztos és jól fizető munkahelyem van.
Elmentem estire, közben meg segédmunkásként dolgoztam az építkezésen
Szerencsére ismertem kőművest aki felfogadott maga mellé segédmunkásnak, így meg tudtam oldani rugalmas időbeosztásban a suli mellett a munkát.
Fizetésem évi bruttó 4 millió forint körüli.
Mivel van tető a fejem fölött, nem ázom, nem fázom, ételt is tudok venni, buszjegyre is telik, ezért elégedett vagyok.
Ha palotára vágynék és 10 méter hosszú medencére, no meg több hektár erdőre, lehet, hogy elégedetlen lennék a fizetésemmel. :)
Én diák vagyok szóval nincs állandó jövedelmem évközben kapok szoctámot az egy 20-as kb meg diákhitelem van havi 50, nyáron meg lehet keresni egy ilyen épp hogy 100 körüli összeget havonta, de egyébként nincs meg annyi suli közben
Ha végzek én egy ilyen nettó 200 ezer körüli fizetés tartanék már egészen jónak (igen nálunk ez a jó, olyan családból származok ahol mind2 szülő gyári munkás).
Tudom nem pont erre kérdeztél rá de gondoltam mutatok egy ilyen oldalt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!