Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezekkel az "adottságokkal" mi...

Ezekkel az "adottságokkal" mi lenne szerintetek megfelelő munka?

Figyelt kérdés

ott járok, hogy életemben nem dolgoztam még nyárigyakorlatunkon kívül, de ott is csak egy kisboltban kellett lennünk ahova jöttek napi négyen maximum. Most állást kellene szereznem, viszont eddig mindenhonnan elutasítottak, akár szakmabeli akár nem volt az állás.

Ezek vannak nekem:

- érettségi (3-4-es átlag)

- Rendszergazda okj (54 481 04) (5-ös eredménnyel)

- Iskolán belül 2 évig programoztunk, iskolán kívül én azóta is minden harmadik/negyedik nap gyakorlok, tanulok online anyagokból.

- Háttérből adódóan tömegben szorongás fog el

_

Ami nincs:

- nyelvvizsga, de érettségi után iskolán kívül használom az angolt online és gyakorlok

- jogosítvány, autó

_

Ezekkel, zéró szakmai tapasztalattal, mégis milyen munkalehetőségeim lennének?

Neten nézek egy csomó oldalt, mint jooble, profession, stb, de vagy félre kategorizálták (kereső alapján középiskolai végzettséget várnak el, leírásban már diplomát követelnek), vagy mondjuk úgy, nem "magyarországi mérce" (középiskolai végzettséggel követelnek 5-10 év szakmai tapasztalatot, és még vagy 6 pontban felsorolt, általam sosem hallott dolgokat), vagy épp jogsit, nyelvvizsgát várnak el.

Debrecenről lenne szó, oda költöznék, de félek attól, nem találnék munkát, és az életem már ott, akkor tönkremenne, mert nem tudnám fizetni az albérletet, etc...

Eléggé aggódom, mert Szolnok-Szeged-Eger-Miklós-Debrecen körül egy csomó munkahelyet néztem már meg, jelentkeztem, de mindig elutasítottak, legtöbbször vagy ok nélkül, vagy nem jeleztek vissza (5 hónap után sem).

Majd idővel szeretnék továbbtanulni, egyetemre menni, de egyelőre úgy áll a dolog, hogy munkát Kell találnom, a tanulás ráér, de munka, pénz az "most" kell.

Próbálok inkább a megoldásra fókuszálni mintsem a problémán agyalni, de minden amit látok, kimerül annyiban, hogy

"Köszönjük jelentkezését az XYZ által meghirdetett ABC pozícióra. A pozíció pályázati szakasza lezárult. Ezúton értesítjük, hogy a kiírt pozíciót betöltöttük, egy másik potenciális jelölt került kiválasztásra."...

2020. aug. 23. 13:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!