Németország, Anglia vagy Ausztria?
Munka, jólét, élhetőség szempontjából? Ti melyiket választanátok és miért?
Német és angol nyelvet is beszélem.
10, szolgátatások alatt ugye általában a fodrászt, meg ilyeneket értik az emberek.
Hollandiában egy férfi hajvágás pl 15 euró. Itt pesten 2,5-3ezer forint,kemény kiadások ezek 2-3 havonta egyszer :D
+ elektronikai cuccok, kocsi, tisztálkodási szerek stb olcsóbb kint.
Ausztriát ajánlom,konkrétan 1400 eur simán megvan fizikai melóval igaz ez heti 5 nap
11-es meg a napi kamu külföldön élő
12-es meg a tipikus külföldön élő, de kint se jobb a helyzet kamu ember :)
Akkor miért nem itthon élsz meg a tróger melóból?;)
Interneten szerinted nem lehet tájékozódni a mai világban? Osztrák, német angol stb élelmiszerláncok oldalai, fórumok, minden fenn van.
Szerintem munka szempontjából Anglia vagy Németország a nyerő heti 40 órát lenyomod és cső, Ausztriában szeretnek túlóráztatni.
Jólét viszont Ausztriában van szerintem. Az osztrákok nem igazán befogadóak annyiba nézik a magyarokat mint mi az ukránokat kb. Szerintem élhetőség szempontjából pedig Anglia a nyerő, éppen valamelyik nap, láttam egy videót, hogy az egyik Afrikai srác, hogyan él nagyon kevés pénzből Londonban, ott olyan lehetőségek vannak, amiket még nem láttam se Ausztriába se Németországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!