Kell bármit is fizetnem?
Jelenleg a 25 év alattiakat foglalkoztató támogatással vagyok egy munkahelyen,viszont fel szeretnék mondani,mert több dologba is belekezdek,főként a tanulásba(nem nappali,de olyan oktatás,amely kell a felsőfokú tanulmányaimhoz,egyfajta előképzőnek is lehet mondani).
Milyen indokkal kell felmondanom,hogy ne kelljem ezt a támogatást visszafizetnem?
De én úgy hallottam volt,akivel visszafizettette,ezt milyen esetben teheti meg?
Gondolom ilyen a rongálás, lopás,de én soha nem loptam semmit,ezen a helyen található értékektől nagyobb összegek/összegnek megfelelő értékek is megfordultak a kezem alatt mikor diákként itt-ott dolgoztam,szóval az nálam nem játszik. :)
Ebben jártas vagy,hogy ilyen biztosan állítod ezt?Nem kötekedés,nagyon kétségbe voltam esve,hogy ha felmondok valamilyen kár ér.. Illetve ha azt mondom,hogy Szeptember elsejével felmondok,akkor ha talál embert a helyemre,vele végig tudja vinni ezt a támogatást?
És még; Szerződésben kikötheti,hogy visszafizetési kötelezettséget vállaltam a szerződés megkötésével ha nem dolgozom le azt a 10+x hónapot? (nincs nálam a szerződésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!