Tavaly nyáron engem még hívtak a legoba sima jelentkezéssel, de a kényelmesebb irodai munkát választottam inkább. Nem állna nekem jól a 3 műszak.
2020. aug. 13. 20:11
12/22 anonim válasza:
A Legoba csak 2 műszak van (12 órás) . Én a prepacken voltam diákként és nagyon szerettem. Megszakadni nem kellett.
Amúgy Nyíregyházán irodában én is ennyit keresek nem jó, de nem is tragikus...
2020. aug. 13. 20:31
13/22 anonim válasza:
Milyen színvonalon tudtok ennyiből élni keleten?
2020. aug. 13. 20:39
14/22 anonim válasza:
Én Komárom Esztergomban keresek nettó 500 ezret gépkezelőként érettségivel.
2020. aug. 13. 21:02
15/22 anonim válasza:
Igen engem sem érdekelnek a müszakos munkák főleg nem nettó 230-300 ezer forintért.
Inkább elvagyok irodában a nettó 150-165 ezer forintért + 10-20 ezer jutattás. Az egészségem nem megy rá viszont.
Vegetálni lehet ennyiből úgy értem hogy kajára nem nagyon kell költenem, szüleimnél lakom hogy lakbért és rezsit se kelljen, gyüjtök egy saját lakásra, annyi pénzt teszek el a kevésből amennyit csak lehet
2020. aug. 13. 21:15
16/22 anonim válasza:
Nem a fenét nem megy rá az egészséged az irodai munkával. Sok üléstől, görnyedéstől, sok számítógépezéstől...ráadásul szart sem keresel vele...ha meg férfi is vagy ráadásul főleg ciki egy irodában rohadni 170-ért
2020. aug. 14. 05:51
17/22 anonim válasza:
Az élelmiszer ugyanolyan drága, sőt múltkor voltam Pesten és ott a piacon olcsóbbak voltak a zöldségek-gyümölcsök, mint itt. Mi ketten a párommal albérletezünk, ha szerencséd van 80ért kifogsz egy normálisat, de inkább 100tól vannak ami otthonos + ugye rezsi. A párom jobban keres, mint én, ő tud félretenni egy keveset, nekem elfogy a pénzem hó végére. Nem nyomorgunk, de nem is pick szalámin élünk, illetve azért szórakozásra is mindig jut, de egy hűtőt csak áruhitelből tudnánk venni, ha bedöglik.
2020. aug. 14. 07:07
18/22 anonim válasza:
Albérletben éltekz eléggé a béka segge alatti életszínvonal, főleg keleten azért lehetne találni 80-nál olcsóbb albérletet is.
2020. aug. 14. 14:27
19/22 anonim válasza:
hát nekem 325 000 a nettóm erre jön még 10% mozgóbér az 32 500 ft meg a műszakpótlék az olyan 20 körül van és ez is olyan fizetés hogy szinte semmire nem elég. Mert Magyarország jobban teljesít.....
2020. aug. 15. 17:08
20/22 anonim válasza:
Hogy tudtok kelet-magyarországon ennyi pénzből megélni? Na de most komolyan… ez mire elég?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!