150ezres bér szerintetek is alacsonykategóriás bér?
Figyelt kérdés
Ennyivel vettek fel egy olyan pozicíóba ahol több százezreket kell nap mint nap számolnom.Megigérték,hogy emelnek majd a próbaidő után,nem emeltek.Viszont az albérletemet megemelték.Még van aki ilyen keveset keres és fent kell tartania egy albérletet?Természetesen keresek más munkahelyet,mert nem tisztességes amit csinálnak,ebben az országban hogy valamennyire meg tudjanak élni az emberek mindenkinek kétszáz felett kéne keresnie.Ezzel szemben kiszúrják a szemét az embernek ennyivel.Én is kénytelen vagyok a kaján spórolni.2020. aug. 11. 11:11
1/8 anonim válasza:
Csak akkor tudjuk megmondani ha megírod, hogy milyen végzettséget vagy szaktudást igényel a munka.
Nagyságrendelig ennyit érhet a dolog ugyanis ha sokkal többet érne, akkor mehetnél ugyanezt csinálni máshová jobb bérért.
2/8 A kérdező kommentje:
Kereskedelmi végzettséget,pénztáros szaktudást.Ennyiből nem lehdt megélni.
2020. aug. 11. 18:56
3/8 anonim válasza:
Nalam bolti eladoként 260000 ft kapsz nettoban.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok,ha keresel munkaerőt,írj nyugodtan privátban, a végzettségem szerintem meg fog felelni.
2020. aug. 17. 15:20
5/8 anonim válasza:
"Természetesen keresek más munkahelyet,mert nem tisztességes amit csinálnak"
Meg is találtad a megoldást, ez a helyes hozzá állás.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez magyar szinten is egy nagyon gyenge fizu
7/8 anonim válasza:
A keleti országrészben már annak örülni kell, hogy egyáltalán van valami munkád. Arrafelé ennyit fizetnek a különleges szaktudást nem igénylő irodai munkáért, ne a gyakoris átlagból indulj ki, itt az oldalonaz emberek 90%-a legalább 250 ezret keres szakképzettség nélkül, azzal vagy diplomával pedig minimum 400-at.
8/8 anonim válasza:
7
Azért 250k-tól nem kell elájulni,én 260k-t keresek egy cégnél őrként
Bár nyílván ez térség és cég függő is de fizikai melókban nagy munkaerő hiány van mindenhol,nem hiába engedik be a keletieket pl Németországba jó pénzért miközben soknak még érettségije sincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!