Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire számít ez jó fizetésn...

Mennyire számít ez jó fizetésnek, kezdő asztalosnak?

Figyelt kérdés

Havi nettó 1.4 millió kézbe, minimálbérre bejelentve.

Hétfőtől péntekig, napi 8-9 óra.

Ez milyennek számít? Pesten többet kaphatnék?

19F, Salgótarján

2020. aug. 5. 17:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
Így van 20-as, nekem egyik ismerősöm pizzafutárnak ment ki Odesszába, 1.3 millió megvan neki hetente és még a nyelvet sem kell beszélnie.
2020. aug. 6. 08:30
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is van Ukrajnában pizzafutár ismerösöm nettó 1,5 millio forint, szállást és étkezést is biztosítanak illetve a jatt napi 20 ezer ft. Már elöléptetés is szóba került, a pizzalánc igazgatói székébe.
2020. aug. 6. 08:50
 23/28 anonim ***** válasza:
79%

Ez semmi.

Én festő vagyok, napi 1 millióért. Ilyen havi 1 milliókért fel sem emelem az ecsetet.

Másodállásban agyszebész vagyok, de ott akarom hagyni mert csak fél milliót fizet havonta + szép kártya.

A hidegburkolón gondolkozom még. Haverom hidegburkoló, ő ha felveszi a telefont ha ügyfél hívja, már akkor keres 2 milliót.

Szóval nem egyszerű :D

13/F

2020. aug. 6. 10:21
 24/28 A kérdező kommentje:
hagyjad már a kamukat utolsó. Ezt senki sem hiszi el. Amiket mi felsoroltunk, azok reális bérek, te csak egy gyk troll vagy
2020. aug. 6. 12:43
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
En is keresek hidegburkolokent havi 5 millat. Es napi par orat dolgozom csak. A tobbi idoben pizzafutarkodom borsodban, jattal egyutt meg van a napi 200k.
2020. aug. 6. 19:26
 26/28 anonim ***** válasza:
69%

Ja, ti még dolgoztok? Én 3 évig dolgoztam ácsként, most már az összegyűlt pénz kamataiból megélek simán. Lehet így is. Dolgozzon az, akinek nincs pénze! Én átadom a lehetőséget a fiataloknak.

22F

2020. aug. 6. 19:42
 27/28 A kérdező kommentje:
igazad is van 26os, dolgozzanak a szegények
2020. aug. 7. 07:06
 28/28 anonim ***** válasza:
26. Na ja, lehet így is. A sok kretén kommunista proletár persze egyből munkakerülőnek titulál, mert nem valami hülye főnöknek csicskulok. De ez legyen az ő bajuk, a lehetőség mindenki számára adott. Van idő legalább egy jó könyvet elolvasni, nyelvet tanulni, vagy kertészkedni egyet. 24/F
2022. jan. 23. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!