Mennyire számít ez jó fizetésnek, kezdő asztalosnak?
Figyelt kérdés
Havi nettó 1.4 millió kézbe, minimálbérre bejelentve.
Hétfőtől péntekig, napi 8-9 óra.
Ez milyennek számít? Pesten többet kaphatnék?
19F, Salgótarján
2020. aug. 5. 17:47
11/28 anonim válasza:
Karcsú. Én másodállásban keresek nettó 1,1 milliót asztalosként. Főállásban gépkezelő vagyok nettó 900 ezerért egy gyárban, amit nem nevezek meg. Néha szoktam kőműves melót is vállalni, ott 15k az órabér.
12/28 anonim válasza:
Nem vagyok irigy. Önjáró vállalkozásom van. Tiszta nyereség, havi nettó 2-3 millió ft között.
13/28 A kérdező kommentje:
Öcsém most végzett hidegburkoló szakon.
Na az ő fizetését le se merem írni..
2020. aug. 6. 07:07
14/28 anonim válasza:
Nyugodtan kérdező. Az én tesóm is hidegburkoló 2 éve, Nyírbátorban, hetente 590ezret visz haza+céges kocsi+évi 500ezer cafetéria.
15/28 anonim válasza:
Persze én heti 2 miliót viszek haza + jatt
16/28 A kérdező kommentje:
14, az se rossz. Az én öcsém(fél tesó) romániában lakik egy kisebb községben, havi nettó 4 millió forintnak megfelelő román lejt keres.
2020. aug. 6. 07:22
17/28 anonim válasza:
Az nem semmi! Egyik cimborám ment ki Marosvásárhelyre árufeltöltőnek, 1,3 milliós havi fizuért.
18/28 A kérdező kommentje:
hát igen, én is ezt mondom. A románok már rég lehagytak minket, itthon örül egy árufeltöltő, ha 500at hazavisz
2020. aug. 6. 07:29
19/28 anonim válasza:
Az sem gyenge. Egyik címbím Ukrajnában árufeltöltéssel havi 10 milliót keres forintban.
20/28 anonim válasza:
19, jaja most a háború miatt megugrott a kereslet ilyen jellegű munkákra, hallotam én is, hogy árufeltöltéssel meg takarítással mennyit lehet kaszálni Ukrajnában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!