Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha bemegyek a munkaügyi...

Ha bemegyek a munkaügyi központba bejelenteni magam álláskeresőnek, akkor egyetemi végzettséggel milyen munkát fognak felajánlani?

Figyelt kérdés

Most végeztem egyetemen, és olyan munkát szeretnék végezni, amire a társadalomnak szüksége van. Nincs kedvem hülye HR-eseket győzködni arról, hogy márpedig szükségük van rám.

De azzal is tisztában vagyok, hogy a munkaügyi központ se feltétlenül olyan munkát ajánl fel, amire a társadalomnak szüksége van.

2020. júl. 29. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Semmi értelme regisztrálva lenni. Max akkor ha már előtte volt munkád és kapni akarsz valami segélyt.

Én is vagy fél évig regisztrálva voltam, egy állást se ajánlottak.

2020. júl. 29. 22:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

(Nem tudom honnan szedte az egyik válaszoló, hogy környék- és végzettségfüggően ajánlanak nekem munkát)

2020. júl. 29. 23:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én annó regisztráltam az első helyre ahova kiközvetítettek fel is vettek. Azóta is ott vagyok. Szóval ez szerencse kerdése is.
2020. júl. 30. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!