Ha bemegyek a munkaügyi központba bejelenteni magam álláskeresőnek, akkor egyetemi végzettséggel milyen munkát fognak felajánlani?
Most végeztem egyetemen, és olyan munkát szeretnék végezni, amire a társadalomnak szüksége van. Nincs kedvem hülye HR-eseket győzködni arról, hogy márpedig szükségük van rám.
De azzal is tisztában vagyok, hogy a munkaügyi központ se feltétlenül olyan munkát ajánl fel, amire a társadalomnak szüksége van.
Ezt tőlük kéne megkérdezned.
Azt sem írtad, hogy hol laksz, mi a végzettséged? Van egyáltalán valami tapasztalatod?
Köszönöm szépen!
Neked ilyenkor nem jár álláskeresési járadék?
Értsd meg, hogy számít a környék is. Nem mindegy, hogy Budapest vagy Akasztó.
Van, akit iskolához vettek fel adminisztratív munkakörben. Van, akinek semmit nem ajánlottak. Van, aki ment közfoglalkoztatásba, miután lejárt a 3 hónap.
Illetve, ha biztosan tudod, hogy nem ajánlanak olyan állást felajánlani, akkor minek kérdezel?
Elvileg értelmiségi vagy. Ne haragudj...
Ahogy írtam, személyesen tőlük kérdezd meg.
Bocs, de ez nem válasz.
Éppen azért teszem fel itt a kérdést, hogy ne kelljen elmennem a munkaügyi központba a nagy semmiért.
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!