Mi a legjobban fizető alkalmazotti állás amiben alig kell dolgozni?(tehát papír kell de betanulni 0-munka és dolgozni is)
Eddig úgy tünik hogy a gazdasági BA diploma a nyerő, hallom sokaknál akiknek van beülnek egy multihoz irodába, effektive nem dolgoznak semmit, és középiskolás tudás se nagyon kell, csak papír megvan a többi nem számít.
Tehát nagyon piti dolgokat, excelbe bevinni adatokat stb,legtöbbnél még fent is áll home office, napi 1 óra munka gyakorlatban.
Ezért havonta nettó 300 ezer, Budapesten.
Ez a csúcs?
Vagy van más semmirekellő munka amihez papír megvan sima élet garantált???
#29-es: 18-as vagyok.
Én sem így kezdtem, amikor erre a helyre jöttem baromi érdekes volt minden, hiszen új voltam. Viszont nagyon hamar beletanultam a dolgokba és olyan szinten belejöttem a munkámba, hogy mostmár rajtam kívül senki a cégnél nem tudja megcsinálni amit én. Ráadásul nicns aki igazából tud helyettesíteni, nagyjából 2 ember ért még valamilyen szinten ahhoz amit csinálnom kell, de ők meg a saját feladatukkal foglalkoznak nyilván.
Mondhatnám úgy is, hogy "kinőttem" már régen ezt a munkakört, de feljebb lépni nem engednek valamiért. A vírus előtt volt egy ötlet, hogy kapnék egy új munkakört, elvileg le is lett beszélve, de aztán nem lett belőle semmi azóta sem. Aztná pont a vírushelyzet miatt kitalálták, hogy hibáa volt egy nagyon jó szezonunk, megvonnak minden bónuszt, minden mozgóbért és érd be az alapból szánalmas alapbérrel. Azóta a legmagasabb fizetésem 193 ezer volt. Ennyiért nem fogok hajtani még annyira sem mint előtte. Mostmár a napi feladatomat sem igazán csinálom meg, max 2-3 naponta.
A másik dolog, hogy volt egy csomó tanfolyam, oktatás, ahova beírattak munkatársakat, sokszor nem is 1-2 embert, hanem akár 30-40 főt is egyszerre, engem soha nem küldtek sehova, még akkor sem ha direkt jelentkeztem és mondtam, hogy engem érdekelne a dolog.
Jelentkeztem egyetemre is, olyan szakra ami a cég profiljába vág, de ez sem érdekli őket.
Mintha szándékosan nem vennének tudomást rólam, pedig amúgy van diplomám is, sőt az üzemben ahová tartozom nekem van egyedül felsőfokú végzettségem. Se az üzemvezetőnek se a műszakvezetőknek nincs semmije.
Nem olyan régen kirógták az üzemvezetőt, és az egyik műszakvezető lett helyette a főnök, viszont így kellett egy új műszakvezető. Gondoltam majd leszek én, nem okozna nagy nehézséget. Erre kineveznek egy kb. 8 általánost végzett mondhatni a sori melósnál egy fokkal értelmesebb embert...
Szerinted ilyen cégért ilyen munkahelyért fogok én megszakadni? Már olyan szinten vagyok sokszor, hogy szádékosan "szabotálom" a dolgokat, olyan szinten szarok bele az egészbe. Azt hiszem én mindent megtettem azért, hogy feljebb kerülhessek, de senkit nem érdekel. Csak a nyalás és kapcsolatok számítanak...
És hogy miért nem megyek el? Mert láblógatos munka, még mindig nem olyan szar pénzért és mellette el tudom végezni az egyetemet, illetve a környéken csak szar gyári melók vannak. Ráadásul ez a cég helyben van, kb. 5 perc alatt odaérek.
Szóval még kb 4 évet kell itt kibírnom.
Ha addig ki nem rúgnak...
"később már megkeres 220-at. Pár évtized után 350-et."
De csak akkor, ha belemegy mindenféle plusz munkába, minősítésbe, stb, vagyis ha gyakorlatilag nem is a tanítással foglalkozik elsősorban, hanem mindenféle mással...
Ennyi here embert, aztán az ilyeneknek sír a legjobban a szája, mikor azt látja, hogy az ismerősöknek jobban megy..
31-es te is válthattál volna munkahelyet, így nagyon hiteltelen a panaszkodásod...
"Lehet választani, hogy elmegyek a városba a másik 2 nagy gyar egyikébe sori melósnak, 3 műszakba, ugyanannyi vagy kecesebb pénzért, vagy elmegyek 50km-re szintén sori melósnak, 3 műszakba, napi 2-3 óra utazassal, több pénzért. Baromi logikus lett volna mindegyik..."
Ennél a két választási lehetőségnél tényleg nem látsz messzebbre? Pl. másik város szóba se jöhet? Akkor jó neked ott, ne panaszkodj.
34-es a te problémádat könnyen össze lehet foglalni, úgy hívják, hogy tanult tehetetlenség. Minden hozzád hasonló ember mindent hibáztat saját magán kívül a sikertelensége miatt. Bármikor lehet változtatni, aki jobb életet akar és elhatározza magát, az előtt nincs akadály. Illetve van, de addig megy, míg le nem győzi őket.
Egyébként nem is baj, kellenek ilyen emberek is, csak ne lenne az a csúnya zöld szemű szörny, amikor másokat fikáznak a lusta, herevere emberek, aztán azt persze már nem látják, hogy egy sikeres ember mögött mi munka van (aki önmaga által lett az és nem a kapcsolatai által)
"Minden hozzád hasonló ember mindent hibáztat saját magán kívül a sikertelensége miatt."
Ki hibáztatott bárkit is?
Leírtam a jelenlegi helyzetem, nem hibáztattam senkit és semmit.
"Ennél a két választási lehetőségnél tényleg nem látsz messzebbre? Pl. másik város szóba se jöhet? Akkor jó neked ott, ne panaszkodj."
Olyan helyen élek ahol 99%-ban csak szar gyári munkák vannak, amikért nem érdemes mozdulni. Ez tény. Írtam, hogy a környező településeken is csak ilyen melók vannak szinte. Ami nem ilyen ahhoz nincs végzettségem és/vagy tapasztalatom. Nem írtam, hogy ez gond lenne, mivel a fäßlengetős jelenlegi munkahelyem mellett el tudok végezni egy talán értelmesebb egyetemi szakot.
Budapesten lenne jobb lehetőség, de ahhoz, hogy MEGÉRJE felköltözni több, mint a mostani fizetésem kétszertesét kellene megkapnom, különben csa knyomorognék. Ez meg lehetetlen, mivel nincs jó végzettségem és szakmai tapasztalatom jól fizető munkákhoz. A gyári munka meg mindenhol ugyanolyan. Csak az a nem mindegy, hogy otthon élek ingyen, vagy valaki vadidegen zsebeit tömöm ki albérlet címszó alatt.
"Minden hozzád hasonló ember mindent hibáztat saját magán kívül a sikertelensége miatt." "hogy egy sikeres ember mögött mi munka van"
Nem panaszkodtam és nem kértem prédikácót a "hű de sikeres emberektől".
Nem írtam olyat sem, hogy csak kapcsolatok és seggnyalással lehetne feljebb lépni.
Annyit írtam, hogy a céget ahol vagyok abszolút nem érdeklem, nem kívánnak rám építeni, holott egyedi munkát végzek és más nem ért hozzá. Cserébe én is teszek nagy ívben mindenre, ami a céggel kapcsolatos.
És egyébként miért is vagyok lusta?
Munka után szoktam menni maszekolni, nyaranta külföld, ha összejön, ha nem akkor itthon barátokkal, ismerősökkel dolgozok valamit. Szüleimnek, testvéremnek segítek (építkezés), nemsokára én is építkezésbe kezdek (balatonparti ingatlan felújítása), ház/lakás vásárláson is gondolkozok ez szintén munkával jár majd.
Elvégeztem már egy egyetemet, most kezdem a következőt, nem értem ebben mi a faß a lustaság...
#38 Öreg ilyen logika alapján bárkit lehet bármivel vádolni...
"Túl rövid a válaszod, ez is mutatja hogy nem bírsz az igazad mellett érvelni"
"Túl sokat érvelsz, ez is mutatja hogy "be is talált" "
Ennyi erővel:
"Azért tudom hogy hazudsz, mert a barna hajú emberek hazudni szoktak, úgyhogy ebből is látszik hogy "betalált" "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!