Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a legjobban fizető alkalmaz...

Mi a legjobban fizető alkalmazotti állás amiben alig kell dolgozni?(tehát papír kell de betanulni 0-munka és dolgozni is)

Figyelt kérdés

Eddig úgy tünik hogy a gazdasági BA diploma a nyerő, hallom sokaknál akiknek van beülnek egy multihoz irodába, effektive nem dolgoznak semmit, és középiskolás tudás se nagyon kell, csak papír megvan a többi nem számít.

Tehát nagyon piti dolgokat, excelbe bevinni adatokat stb,legtöbbnél még fent is áll home office, napi 1 óra munka gyakorlatban.

Ezért havonta nettó 300 ezer, Budapesten.

Ez a csúcs?

Vagy van más semmirekellő munka amihez papír megvan sima élet garantált???

2020. júl. 28. 18:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen hely nincs.

A projekt alapú munkáknál gyakori,hogy vannak időszakok, ahol kvázi semmit nem kell csinálni, máskor meg dolgozni kell, mint állat.

2020. júl. 28. 18:51
 2/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem azt mondták pesten van ilyen multi, tehát hogy rengeteg embert vesznek fel a munkára, de igazából elég lenne a negyede is így van néhány ember aki rendesen dolgozik, de a többi megteheti hogy alig.
2020. júl. 28. 18:53
 3/39 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon rosszak az információid, ha sok lóvé kell, akkor bizony dolgozni kell.

Ha meg lusta vagy, érd be kevéssel is, ez az élet egyik alapszabálya.

2020. júl. 28. 18:53
 4/39 anonim ***** válasza:
27%
jól kell házasodni, és akkor még diplomát se kell összehozni érte.
2020. júl. 28. 19:05
 5/39 anonim ***** válasza:
43%
Persze, hogy a gazdasági meg a jogi diploma a nyerő, azért csinálja a többség önköltségesen. Lusták dolgozni, eszük meg nincs, minek menjenek? Orvosnak?
2020. júl. 28. 19:47
 6/39 A kérdező kommentje:

Pedig megbízható információm vannak a dologban, hogy nettó 300-ezerrek dolgozik több ismerősöm is, gazdasági diplomával és saját bevallásuk szerint szinte semmit sem kell csinálni, a diploma csak azért kellett hogy felvegyék őket de maga a munka 8-osztályosnak sem lenne bonyolult, azonkivül hogy figyelmesen kell bemásolni dolgokat ami 1-2 órán belül kész van, amúgy tengés lengés megy irodán.

Nettó 300 ezer meg van, persze nagyon előrelépés nincs. Még emelés sokszor inflációt se éri el ha van, de azért nettó 300 ért vakargatni nem lehet rossz érzés

2020. júl. 28. 19:51
 7/39 A kérdező kommentje:
Szóval ezek szerint nem tudtok jobbat?
2020. júl. 28. 19:52
 8/39 anonim ***** válasza:
33%

Vagy az ismerőseid kamuznak, vagy te. Hacsak nem vmi NER keltetőről beszélünk, hanem a versenyszféráról, ott nem fognak azért tartani munkaerőt, hogy a töküket vakarásszák egész nap. Jó esetben a béredet nem a két szép szemedért kapod, hanem mert minimum a béredet kitermeled, de inkább a többszörösét.

Ha te ilyen here vagy, erre úgyse leszel képes soha, jobb ha elmész vmi állami elfekvő hivatalba ilyen tedd ide, tedd oda munkakörbe, nettó 150-ért.

2020. júl. 28. 20:02
 9/39 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták hogy túl van árazva a pozició szerintük és a cég kelleténél több embert alkalmaz a szükségesnél de fogalmuk sincs arról hogy jóval kevesebb ember is eltudná végezni a munkát.

Én ezt hallottam hogy ha van is munka nevetségesen könnyü de általában szinte semmit se kell csinálni és ez így van bizonyos multiknál nemcsak állami szférában. Hiába vered a nyálad

2020. júl. 28. 20:06
 10/39 anonim ***** válasza:
76%
Én nem verem a nyálam, csak allergiás vagyok a lusta, megúszós emberekre. Sok sikert az álmaidhoz.
2020. júl. 28. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!