Mi a legjobban fizető alkalmazotti állás amiben alig kell dolgozni?(tehát papír kell de betanulni 0-munka és dolgozni is)
Eddig úgy tünik hogy a gazdasági BA diploma a nyerő, hallom sokaknál akiknek van beülnek egy multihoz irodába, effektive nem dolgoznak semmit, és középiskolás tudás se nagyon kell, csak papír megvan a többi nem számít.
Tehát nagyon piti dolgokat, excelbe bevinni adatokat stb,legtöbbnél még fent is áll home office, napi 1 óra munka gyakorlatban.
Ezért havonta nettó 300 ezer, Budapesten.
Ez a csúcs?
Vagy van más semmirekellő munka amihez papír megvan sima élet garantált???
Pénzért dolgozunk akkor logikus hogy a lehető legkevesebbet dolgozni a lehető legtöbbért.
Egyébként a fogalmazásunk szerint a diplomát végig szenvedték az számít a multinak, maga a munka nem nehéz, de mégis a diploma egyfajta jogosítvány hogy tiéd lehessen a könnyü munka míg más belebolondul a munkába mert nincs jó diplomája.
Persze igen tudok a nettó 150 ezres állami szféráról is oda még érettségi is elég ha van ismerettség. Egyébként jelenleg pont ebben vagyok
Kérdező, én voltam olyan munkakörben - az akkori átlagfizetésért - , amiben hónapokig nem volt munkám. Egy percnyi sem.
És tudod mi lett belőle? Az, hogy elmentem végül máshova, majd otthagytam az egészet, és évek óta vállalkozom.
Nem azért születtem meg, hogy elb@sszam a fél életemet egy irodában, és ne tegyek semmit, ne használjam ki semmilyen képességemet.
Én nem túlélni akarom az életet. Megértem, ha valaki igen, csak meg ne bánja később, amikor már nem lehet visszacsinálni az eltékozolt éveket.
Hát sok lóvét nem tudsz így elérni, de biztos nettó 220-at igen.
Ott van pl a könyvtáros. Másnap tudna kezdeni egy új helyen. Semmi betanítás, semmi munka, csak ott kell lennie. Pedagógiai asszisztens, óvópedagógus, konyhásnéni suliban,
Én nettó 220 körüli átlag összegért nem csinálok szinte semmit. Az idő 70%-ban csak ülök az irodában és netezek. De hidd el hosszú távon ez rohadt unalmas és lélekölő. Se feljebb lépési lehetőség, se jobb fizetésre, izgalmasabb munkakörre nincs esély így. Igazábol van évente 2 nagyobb szezon amikor meg a hajtás, lehet túlórázni (magyarul 8 helyett 10-12 órát ülök) és szombatozni ez az egyetlen dolog ami megdobja a fizetést egy kicsit.
Most egyetemre jelentkeztem, hogy legalább kihasználjam a szabadidőt és közben is kapjak viszonylag jó fizetést (erre felé ez egészen jó ahhoz képest).
17-es
Akkor még jobban állsz mint én. Nekem feleidőben van csak pihenés néha, de van amikor több. Itt nem lehet többet keresni szinte soha, igaz alig kell dolgoznom. De jóval rosszabb fizetésért(170 ezer nettó).
Nekem netezés és evés kitölti az időt, teázás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!