Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért sírnak sokan, hogy...

Miért sírnak sokan, hogy nincsen munka, amikor pl. a MÁV még a jegyen is toboroz? Akkor legfeljebb az ő fogának való nincs. Mert a nehéz fizikai pályavasúti munka nem tetszik csak a kényelmes irodai??

Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 22:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

#Igen, igen, de sokan az ismerőseim között, és akár itt az oldalon is, sosem úgy fogalmaznak, hogy "nem találtam a szakképzettségemhez, kényemhez-kedvemhez megfelelő munkát, ezért most inkább eltartatom magam a szüleimmel/párommal, hanem "semmi de semmi munka nincs", ezt mondják. Csak arra akartam volna célozni, hogy ez ilyen formában nyilvánvaló hazugság."

Nem köteleséged eltartani senkit ha csak nem a beteg gyerekedről van szó aki autista vagy ezekhez hasoló azt nem tud mit csinálni az életével.

Ha az a bajod ,hogy valaki azt mondja elkel tartanod nem kell szóval ezzel ne foglalkoz.

Viszont ha közös a ház akkor köteleséged eltürni ott lakjon veled ,de eltartnod nem kell!

Az meg mindenkinek a magán ügye mit kezd az életével,de tényleg,nem rám és nem is rád tartozik.

Valaki mérnök akar lenni legyen az ha valaki munkanelküli akar lenni legyen az mindenkinek a magán ügye ennyi.

2020. júl. 27. 03:31
 22/31 anonim ***** válasza:
70%

"Komolyan nem tudtok kertet műveleni ,gyümölcsöket ,zöldségeket ültetni ,ennyire ne legyeták már lusták."

Ennyire ne legyél már retardált! Egy panelban élő hol termeli meg a gyümölcseit? Az erkélyen?

2020. júl. 27. 14:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj,de akkor is idegesítő mikor itt más nyavajog ,hogy nekem meg neked vagy bárkinek mit kellene tenünk.

Az emberek miért nem a saját dolgukal vannak elfoglalva miért másokéval.

Hagy döncsem már el (döncsük el),hogy korházban,ügyéségen,bankba,tanyán,plázába vagy épp a tescoban akarok (akarunk ) dolgozni.

Ő eldöntöte ,hogy a mávnál akkor dolgozni nem szolok bele magán ügye.

Én meg korházban dolgozok ,ha leírnám hogy neki meg korházba kellene dolgoznia akkor felene háborodva ,hogy ő azt a munkát nem csinálná meg, híd el nagyon nem könnyű munka gondolhatod.

2020. júl. 27. 18:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál válasz levelet a mávtol kedves kérdező?
2020. júl. 27. 23:41
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem jelentkeztem, nem is dolgozom ott, csak kiírtam :P
2020. júl. 27. 23:44
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

BKV

[link]

Máv

[link]

Kedves kérdező írd meg hogy sikerült és melyik poziciora jelentkezet,kiváncsi vagyok!

Vannak szelemi munka,erős fizikai munka és diplomás munka.Téged nagyvaloszìnűleg a diplomás munka nem értint ,irodai munkát meg nem akarsz végezni legalábis ezek után jí nagy képmutatás lenne ha szelemi munkára jeletkeznél,es nem fizikai munkára.

Visszont ha azt írod nekem hogy irodista vagy ezet után akkor elröhögöm magam.:)

2020. júl. 27. 23:49
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Jöhetsz hozzánk a korházba is dolgozni rengetek munka van pedegtologató és ehez hasoló.

Persze mehetsz apolonak is 2 év alatt leteszed a sulit és várunk sok szeretettel.

2020. júl. 27. 23:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#bettegszállító
2020. júl. 27. 23:54
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Most már elárulod mivel foglalkozol kiváncsiak vagyunk?
2020. júl. 27. 23:55
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

DE nem veszélyes kalauznak menni?

Mert azt írta itt valaki, hogy oda 40kilós nőket is felvesznek, átmennek az alkalmasságin.

2020. aug. 14. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!