Miért sírnak sokan, hogy nincsen munka, amikor pl. a MÁV még a jegyen is toboroz? Akkor legfeljebb az ő fogának való nincs. Mert a nehéz fizikai pályavasúti munka nem tetszik csak a kényelmes irodai??
LOL :D
Ha elküldeném a CV-m a MÁV-nak hogy akkor én plyamunkás akarok lenni két diplomával, 10 év vezetői tapasztalattal meg átlag X százezres eddigi fizetéssel, szerinted örömmel felvennének?
XD
értelemszerűen ritka az, aki ilyen háttérrel pályamunkás akar lenni, tök értelmetlen a kérdésed.
Mint ahogy a kérdező is értelmetlen kérdést írt ki. Egy műkörmös, egy szociális gondozó, vagy egy varrónő se fog elmenni a MÁV-hoz pályamunkásnak. Egyszerűen csak hangulatkeltés az egész kérdése...
Kedves kérdező,
azért valaki nyelvtudással, diplomával nem fog elmenni olyan pozícióba, ahol egész nap csákánnyal kell ütni a kavicsot.
Én is voltam munkanélküli a COVID miatt.De, nekem volt hitelbiztosításom meg jövedelembiztosításom.
Másfél hónap alatt találtam állást, ami fizetésben nem kevesebb, mint, ahol voltam.Plusz, normális munka.
Persze, elődutam volna menni boltba vagy sorra 2 hét alatt.De, annak mi értelme lett volna?
A munkanélküli segély meg a jövedelembiztosítás azért van, hogy legyen időm válogatni.
Én se végzek olyan munkát ami nem érdekel ,csak olyat ami igen.
És nem érdekel a k....a véleményed,miért nem mész el te!
Tudod elegem van az olyanokból mint te ,akik itt osztják az észt ,hogy így meg úgy közben pont ők nem menének el dolgozni ilyen helyre.
Volt egy bisztonságiőr ismerösöm egész nap nem csinált semmit csak ült és videojátékozot ,és folyton szita a diplomásokat az a "hülye mérnök ,meg orvos nem csinál semmit nem hogy inkább elmenének épitőiparba dolgozni",.Rá néztem és megmondtam neki,"szívem itt ülsz nem csinálasz egésznap semmit,az a mérnök legalább dolgozik az orvos életeket ment és te itt ülsz és videójátékozol ,és közben azokat az embereket szídod akiknek köszönhetö a telefon és a videó játék amin épp játszol,tesék elmenni neked az építőiparba dolgozni főképp hogy kőműves vagy és ez az eredeti munkád".
Válasz rá:
Hát fáj a hátam,meg már öreg vagyok,de viszont ahoz ,hogy egésznap videojátékozon és 20 éves lányoknak udvaroljon negyven évesen ahoz nem öreg.Egyáltalán nem akartak azok semilyen munkát csinálni se fizikai se irodai munkát a mérnökökre meg írigyek voltak a fízetésük miatt,de könyörgöm nem csinál semmit mire kapjon több fízetés,dolgozni igazán meg nem akar ami nem baj mert ez mindenkinek a magán ügy ki mit kezd az életével,de ha nem akar akkor ne legyen írigy másra ,hogy ő többet kap.
Szóval ismerem a hozzád hasoló embereket végre mutas példát tesék elmenni a mávhoz dolgozni,kemény fizikai munkát csinálni ,és akkor legyen nagy a szád.
Nekem amúgy mindegy te mit csinálsz és más mit csinál csak ne szólj bele más életébe ,ha te a mávnál akarsz dolgozni dolgoz ,de nekem és másnak nem kötelesége ott dolgozni csak azért mert te ezt mondod,ki vagy te.
Sok sikert a mávhoz unokatesom most jelentkezet a bkv-hoz ő meg tette az első lépést most te jössz ,őt nem vették fel mert nem felelt meg az alkalmaságin most te jössz jelentkez,ne csak a szád legyen nagy ,de lemerem fogadni ,hogy nem fogsz.
Sok sikert a mávhoz majd írd meg fel e vettek-e!
Miért halnánák éhen ,az emberek anyira lusták hogy nem tudnak kapát venni a kezükben ,és megteremteni magatoknak az élethez valót.
Komolyan nem tudtok kertet műveleni ,gyümölcsöket ,zöldségeket ültetni ,ennyire ne legyeták már lusták.
Mikor gyerek voltam hatalmas nagy földjeink voltak és magunknak termeltünk meg mindent és mennyivel jobb is volt mint a bevásárló boltokban a sok sz...r.Nem hiszem el hogy enyire lusták lennétek ,hogy nem tudtok ételt teremteni magatoknak,nálunk van tehén,tyúk,hatalmas földek.
Persze melette dolgozik a család de nem az éhen halás miatt mert mindent megteremtünk magunknak hanem enyébb dolgok miatt,egy mert szeretünk dolgozni és olyan munkát csinálunk amit szeretünk éa hasznosnak láttunk.
Nagy papám például a mávnál dolgozik azért mert imádja ,ha nem szeretne akkor ott hagyná.
Senkinek se kell tönkre tennie az életét olyanal amit nem szeret.
Nekem is volt olyan ismerösöm aki ott magyarázot nekem az éhen halásrol ,mondtam neki tesék kapát venni a kézbe és földet művelni ,hát azt bisztos nem csinálja mert az nehéz és sok idő...
Mindenkinek van választási lehetősége azt csinál az életével amit akar egyikünk se rabszolga!
Titeket ez miért zavar amugy?
Most az zavar,hogy nincs képesitésed és ezért nem tudsz irodában dolgozni ,és ezért itt adod ki a mérget azokra akik tudnak vagy nem értem mi a gond?
Ha meg a mávnál akarsz dolgozni akkor tesék leadni a jelentkezésedet minél előbb,örülni fognak neked.
Engem meg az zavar kedves kérdező,hogy az emberek ennyire lusták maguknak nem teremtik meg az élethez való dolgokat közben csak ki kellene menni földet művelni.
Én kiosztotalak téged,hogy miért nem kapálsz egésznap a kertben ,nem a te magánügyed ez van,nem tartozik senkire se.
Tégyleg probálak megérteni téged mi lehet a gond ,de nem értem.
Rossz iskola választás vagy mi ,most meg itt adod ki magadból a mérget hogy neked nem sikerült....
Mikor adod le a jelentkezésedet a mávhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!