Mi az a munka/munkák, amit ha kérdeznének és elmondod kicsit szégyenkezve éreznéd magad?
Figyelt kérdés
Tudom a munka nem szégyen, de ha kérdeznek és elmondanád mi lenne az a munka amitől kicsit szégyenkezve éreznéd magad?2020. júl. 23. 11:24
11/13 anonim válasza:
"es jovo ilyenkorra lehet egy piackepes szakmad. "
és vajon mi az a piacképes szakma amivel nem röhögnek ki egy 47 évest?
lehet nekem akármilyen szakmám a koromon már nem változtat.
És ne nyomjuk a hülye sódert hogy orvos meg mérnök meg programozó. Nem 50 évesből lesz már orvos meg mérnök. AZ a vonat 30 éve elment!
12/13 anonim válasza:
Hát pedig a biológiával elég sokmindent kezdhetnél. Tudom, én is azzal foglalkozom pedig nem biológus diplomám van, pont annyira vagyok biológus mint te. De ez, hogy olyan nekem esel amit szerinted gondolok, merthogy én semmit nem írtam csak kérdeztem.. na ilyen ember tényleg sehova nem kell.
13/13 anonim válasza:
"na ilyen ember tényleg sehova nem kell."
dehogynem.... a közoktatásba... ott vagyok 10+ éve...
Oda kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!