Mi az a munka/munkák, amit ha kérdeznének és elmondod kicsit szégyenkezve éreznéd magad?
Figyelt kérdés
Tudom a munka nem szégyen, de ha kérdeznek és elmondanád mi lenne az a munka amitől kicsit szégyenkezve éreznéd magad?2020. júl. 23. 11:24
1/13 A kérdező kommentje:
Férfi létemre én például nem nézem le és van is ismerősöm, de ha gyárban dolgoznék szalag mellett én kicsit rosszul éreznem magam.
2020. júl. 23. 11:29
2/13 anonim válasza:
Gyár, neve sincs irodai munkák, pincér, árufeltöltő, meki és társai munkák, illetve eladó se szívesen.
3/13 anonim válasza:
A kukás közmunkások stb meg magától értetődően nem.
1-es voltam.
4/13 anonim válasza:
Biztosítási ügynök, aloeverás ügynök, telemarketinges.
6/13 anonim válasza:
Tanár vagyok és szégyellem. Szégyellem azt hogy 5 év egyetem után diplomásként lassan 10 pályán eltöltött évvel a hátam mögött annyit se kapok mint egy spáros raktáros.
8/13 anonim válasza:
6-os. De akkor miért tanítasz még mindig?
9/13 anonim válasza:
"De akkor miért tanítasz még mindig?"
Mert hova kell egy földrajz-biosz -hittan szakos tanár? Sehova. Egy iskolába tanárnak. Ott vagyok most is.
mert kösz, de utcát söpörni azért nem megyek el....
10/13 anonim válasza:
Meg decemberig barmilyen okj-re jelentkezhetsz, es jovo ilyenkorra lehet egy piackepes szakmad. Indulnak hetvegi kepzesek is. A felsooktatas nem valtozik, oda is jelentkezhetsz, bar tanari fizetesbol necxes a tandij. Ezert erdemes eloszor egy okj amivel megkeresed a tandijra valot, sokszor 2-3 lepes is kell mire a tenyleges valtoztatast veghez tudod vinni. Ertelem szeruen ha mar onellato es nem 10-en eves az ember, ketszer akkora energia befektetes barmilyen valtoztatas. Ezt nem sokan szoktak meglepni, inkabb marad a tobbseg a langyos vagy hideg vizben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!