Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem elvégeztével elmehetek...

Egyetem elvégeztével elmehetek egyből a munkaügyi hivatalba, hogy irassanak be valami tanfolyamra?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem miért tanultál 5 évet ha a diplomád kevésbé lesz piacképes mint egy "valami tanfolyam".
2020. júl. 21. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De nincs túl sok lehetőség. Nagyobb a valószínűsége, hogy elküldenek virágot locsolni közmunkában.
2020. júl. 21. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen tanfolyam és miért küldenének el? Ez mi? Nem is hallottam még erről? Ingyenes tanfolyam?
2020. júl. 21. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
*nem is hallottam még erről.
2020. júl. 21. 23:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen képzések, hogy munkanélkülieket elküldik valami tanfolyamra, hogy legyen valami szakmájuk
2020. júl. 21. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Elvégzel egy egyetemet és ezek szerint meg se próbálsz munkát keresni vele?

Nem, nem fognak elküldeni tanfolyamra, ugyanis ott olyanokat képeznek, akiknek VALÓBAN szükségük van rá, mert vagy egyáltalán nincs képzettségük vagy olyan szakmájuk van, amivel nem tudnak elhelyezkedni (az egyetem nem ilyen).

2020. júl. 22. 07:10
 7/9 anonim válasza:

Én voltam ilyen tanfolyamon és nem tudom kitétel-e, hogy nem lehet diplomád, de tény, hogy nem diplomás emberekkel jártam oda :) max valami más okj-s bizonyítvánnyal rendelkeztek, néhányunknak volt érettségije, de a többségnek semmi.

És mire bejutottam egy ilyenre már másfél éve regisztrált munkanélküli voltam. És azóta sem tudok a kitanult szakmában elhelyezkedni, úgyhogy sokat nem is értem vele.

2020. júl. 22. 14:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Büfészakos diploma, szóval nekem is VALÓBAN szükségem van tanfolyamra.
2020. júl. 22. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kitétel, hogy nem lehet diplomája, de azokat támogatják, képezik, akiknek NINCS képzettségük, hátrányos helyzetűek, stb.

Kérdező, ha nekem nem hiszel, emeld fel a telefont és kérdezd meg (jó, most rengeteg a munkanélküli, nem veszik fel.

Nem fognak beiskolázni, abba biztos lehetsz és ne haragudj, de azzal olyan emberektől vennéd el a helyet, akiknek nincs vagy nem volt lehetőségük tanulni, mert hátrányos helyzetűek, stb.

2020. júl. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!