Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kőműves szakmával könnyen...

Kőműves szakmával könnyen lehetek milliomos?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, van egy piacképtelen diplomám, gyér fizetésem van, szűz vagyok, szülőknél lakok, mert albérletre sem futja.

De ha kitanulnám a kőműves szakmát, elmennék katás vállalkozónak, annyi pénzt kérnék el amennyit csak akarok, simán meglenne a nettó 500 egy hónapban vagy akár több is.

Vagy akàr kimehetnék Deutschlandba havi 1 millióért.

Pár év alatt összegyűjtenék egy családi házra valót.

2020. júl. 19. 20:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Az építőipari szakemberek keresetté váltak. Sok jó szakember elment külfölrdre,itt pedig maradtak a jó szakemberek,illetve a kontárok. Az itteni jó szakembereknek mindig lesz munkája,hónapokra előre be vannak táblázva. Ha szépen dolgozol,lehetsz te burkoló,villanyszerelő,kőműves,jól fogsz élni.
2020. júl. 19. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Keresztapám nettó 680e-720e között keres kőművesként, nettó 1800Ft/h, ami azt jelenti, hogy havi 380-400 órát dolgozik és 60-80órát utazik a melóért.

Sok sikert hozzá Balázska, de remélem tudod, hogy bepiálva ferde lesz a falad...

2020. júl. 20. 08:22
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell gúnyolódni.. Olyan nagy dolog hogy jól akarok keresni?

Havi 380-400 óra? Akkor napi 16 órákat dolgozik+ hétvége? Azt nem hiszem el. 1800 nettó órabérnél kérhetne többet is

2020. júl. 20. 10:43
 24/24 anonim ***** válasza:
76%

Kőműves és kőműves között óriási eltérések lehetnek tudásban a fizetésben.

Fogalmam sincs, hogy te milyen mester lennél.

2020. júl. 20. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!