Kőműves szakmával könnyen lehetek milliomos?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, van egy piacképtelen diplomám, gyér fizetésem van, szűz vagyok, szülőknél lakok, mert albérletre sem futja.
De ha kitanulnám a kőműves szakmát, elmennék katás vállalkozónak, annyi pénzt kérnék el amennyit csak akarok, simán meglenne a nettó 500 egy hónapban vagy akár több is.
Vagy akàr kimehetnék Deutschlandba havi 1 millióért.
Pár év alatt összegyűjtenék egy családi házra valót.
2020. júl. 19. 20:52
1/24 anonim válasza:
Persze, hisz minden kőműves milliomos, azért isszák munka után mindig a talponállóba a szar kommersz rövidet meg szívják mellé a szivarkát. :D
2/24 anonim válasza:
Na, 'Balazska' megint gyogyszerre ivott.
3/24 A kérdező kommentje:
Itt a gyakorin is olyanokat olvasok, hogy katás vállalkozó nettó 800-akat keres..
Most akkor nem így van?
2020. júl. 19. 21:02
4/24 anonim válasza:
De, ugy van. Neked is menni fog, holnap jelentkezz is komuves OKJ-ra.
5/24 anonim válasza:
Tegnap még számítógép szervizet akartál nyitni...
6/24 anonim válasza:
Hát ez nagyon nem így megy barátom, mire kitanulod annyira, hogy fizessenek neked érte ennyi pénzt, még eltelik 5-10 év. És kőművesnek lenni százszor nehezebb, mint a piackeptelen diplomád, ezt látatlanban megmondom. Igyekezz, mert 50 évesen mehetsz nyugdíjba, a fizikai munka öli a testet.
7/24 anonim válasza:
Hülyeség az 5-10 év,2 év max és űzheted,de szerintem a burkolás jobb,fizikailag könnyebb munka
8/24 anonim válasza:
2 év után is lehet jó kőműves, de minden szakmában a legjobbak azok akik mögött már van jópár év tapasztalat és őket is fizetik meg a legjobban
9/24 A kérdező kommentje:
Szóval akkor meggazdagszom ha elmegyek kőművesnek?
Akarok egy saját furgont is, azzal hordanám a szerszámokat.
2020. júl. 19. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!