Hogy élte meg az,aki a járvány miatt veszítette el a munkáját?
Figyelt kérdés
Esetleg segítőkészebbek voltak munkaügyiben,mint máskor,vagy nem?Sokan vannak az ismerősi körötökben,akik így jártak?2020. júl. 16. 17:56
1/3 anonim válasza:
Én elveszítettem az állásom sajnos. Váratlanul ért mert meg voltak elégedve velem, de a cégünktől minden bérelt dolgozót elküldtek. Kilátástalannak tűnt a helyzet, de találtam másik munkát végül.
Munkanélküli támogatást nem kaptam mert nincs 1000 napom, és a munkaügyi központban sem tudtak semmilyen munkát ajánlani.
2/3 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok. Turizmus.
A leállás nagyon durva volt, és most sem látszik, hogy lenne visszanyitás az én érdekeltségeimben.
Szóval egyrészt a többi vállalkozásomba fektetek több energiát, fejlesztek, és mellette új partnereket keresek.
Állami segítséget nem kaptam és nem is vagyok jogosult ilyenre. :D
3/3 anonim válasza:
Nem segítőkészebbek, sőt. A nagy munkanélküli tömeg miatt most adminisztratív pokol van odabent az irodákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!