Hogyan lehetne állást találni?
Igaz nem főállásban keresnék,hiszen egyetemista vagyok és szerettem volna idén nyáron valami releváns irodai gyakornoki diákmunkát (gazdasági szakon vagyok).
Konkrétan kb 100 helyre jelentkeztem. Abból a 100ból 1db hívott fel,aki megígérte hogy következő héten visszahív az interjú miatt....azóta eltelt 2 hét..azóta sem hív.
Igazából most már teljesen leadtam az igényeimet és kb már recepciós, ruhapakolgatós állásokra is jelentkezem,csak ne kelljen itthon ülni egész nyáron és legyen pénzem.
Na de az már durva,hogy még onnan sem jeleznek vissza.
Nem tudom ,hogy velem van a baj (amit nem hiszek,mert tavaly nyarat végigdolgoztam egy irodában gyakornokként tehát már tapasztalatom is van,jó a cv), vagy éppen ennyire durva most állást találni és mindenki az én helyzetemben van? Hallottam,hogy most nehéz,na de ennyire????
És azokról az állásokról amikre jelentkeztem kb 1-2 hónapja ,nem keresnek,de mégis ugyanúgy fent van a hirdetés,tehát nem vettek fel senkit. Akkor miért hirdetik meg,mire várnak??tapsra?
22L
diákmunkát iskolaszövetkezeten keresztül lehet vállalni
de szerinted a gazdasági válság közepén, pont a te irodai kisegítésedre van szükség?
Iskolaszövetkezeten próbálkozom.
Nem tudom,nem tudtam,hogy ennyire reménytelen a helyzet,most szembesültem vele.
Tavaly ilyenkor 4 helyre jelentkeztem,mindenki behívott interjúra és 3 akart belőle felvenni.
Én a tavalyi tapasztalataimból építkeztem,akikor jelentkeztem.
Mindegyikre diákszövetkezeten keresztül jelentkeztem,de mintha azbüres térbe küldeném a jelentkezést,SEMMI reakció.
Nekem több helyről visszajeleztek már, és "továbbküldék" az önéletrajzom/adataimat, de ez sokat nem jelent...
Talán a szakmai gyakorlati programra, br.700Ft-ért (nem elírás!) felvesznek, de ebben sem vagyok biztos...
Mérnökhallgató vagyok, elvileg keresett szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!