Hol lehet normális munkaidejű állást találni?
Figyelt kérdés
Már teljesen kikészülök nagyon kilátástalan.2020. jún. 20. 15:05
1/14 anonim válasza:
Menj el a honvédséghez. Én is ott dolgozom, és ha kibírsz évi 2 tesifelmérőt, meg 4 lövészetet, akkor jöhetsz nyugodtan. Elég sok emberünk hiányzik, szóval munka tuti lenne. 8-4-ig dolgozunk, és elég rugalmasak a "főnökök" általában, mindig el tudok jönni, ha kell.
2/14 anonim válasza:
Mi neked a normál munkaidő? Mert a legtöbb anyuka kilenckor akar kezdeni meg háromkor végezni és minden második héten táppénzen lenni.
3/14 A kérdező kommentje:
Kedves első, sajnos ilyesmi kizárt mert gerincsérvem van.
Kettes olyat ami az óvoda nyitvatartással megegyező vagy közel azonos időben lenne,mert teleportálni sajos nem megy.Táppénzen nagyon ritkán vagyok, 8 év alatt két alkalommal voltam.
2020. jún. 20. 15:52
4/14 anonim válasza:
Végzettséged, munkatapasztalatod, nyelvtudásod? Én pl. online tanítok nyelvet, és magam osztom be az időmet. A férjem IT-s munkaideje 8-16.30, az öcsémé 8-16.00. Barátnőm kórházban dolgozik irodában 7-15.00-ig. Másik barátnőm 8.30-16.30 irodai munka, minőségbiztosítási menedzser.
5/14 A kérdező kommentje:
Pincér szakma,érettségi,pénzügyi ügyintéző ezek a vegzettsegeim vannak.Számítógépkezelőim is van és jogositványom.Kereskedelemben dolgoztam,és gyárban logisztikai részlegen,szóval olyanban van gyakorlatom amiről papìrom meg nincs.Munka terén nem valogatok elvállalok takarítást is de még az is későig lenne sajnos.
2020. jún. 20. 16:04
6/14 anonim válasza:
Minden anyuka ismerősöm tud dolgozni, aki akar, pedig itt, Borsodban nem túl jó a helyzet. Én 7:30-tól 16:00-ig dolgozom, irodai munkát. Simán tudom hozni-vinni a gyereket.
7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 6os írhatnál ötletet hogy hol ? Én is Borsodban vagyok és számtalan helyre beadtam már de legtöbb vissza sem jelez.Gyari meló lett volna de ott a munkaido nemjo még nappalra csak-csak de éjszakára nem marad el a gyerek.
2020. jún. 20. 17:53
8/14 anonim válasza:
Irodai munkára annyi a jelentkező, hogy Dunát lehetne rekeszteni, kisgyerekeseknek kb esélyük sincs, ha csak nincs valami menő diplomája vagy szakmája, gyárban pedig nem mindenhol van kismama műszak. Van jogsid, autód? Egyik ismerősöm providentezik, ő osztja be az idejét, viszont keményen dolgozni is kell. A pénzügyi szakmád jó lenne hozzá.
9/14 A kérdező kommentje:
Jogosítványom van de autóm nincsen sajnos.
Hátha az előző valaszolo ir valami ötletet meglepett hogy épp Borsodban van ő is és jók a tapasztalatai
2020. jún. 20. 18:15
10/14 anonim válasza:
Irodai munkám volt. A főnökömmel eltolattam a munkaidőmet előre egy órával - előbb kezdtem, előbb végeztem. Nálunk meg lehetett oldani.
8ra mentem 4kor végeztem. A fiam 7kor a bölcsiben volt és utolsóként hoztam el 5kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!