Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet normális munkaidejű...

Hol lehet normális munkaidejű állást találni?

Figyelt kérdés
Már teljesen kikészülök nagyon kilátástalan.

2020. jún. 20. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A pincér az nem éppen ideális kicsi gyerekkel. Viszont irodán általában 8-tól 4-ig vannak, az más kérdés, hogy egy kisvárosban mennyi ilyen állás van, és protekció nélkül be tud-e kerülni.
2020. jún. 20. 19:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztam eddig egyik szakmámban sem,csak kereskedelemben és logisztikán.Épp azért mert sokszor hiába szakmabeli helyekre jelentkeztem nemvolt esélyem rá.Pedig az utolsó helyre is beadom ami rendes munkaidős nem vagyok válogatós.
2020. jún. 20. 19:43
 13/14 anonim válasza:
100%

Én is Borsodban vagyok, szociális gondozóként házi segítségnyújtásban dolgozom. Munkaidő 7-től 3-ig, hétvége szabad. Úgy tudom végzettség nélküli embert is szoktak felvenni. Egyházaknál is van ilyen szolgáltatás.

Esetleg mérd fel a terepet és végezz el egy tanfolyamot.

2020. jún. 21. 06:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én étteremben vagyok diszpécser. 9-15-ig dolgozom, 1300Ft/óra nettó. H-P-ig, ebédet is kapok. Alföldi város.
2020. jún. 21. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!