Normális 7 évesen a szülővel aludni?
Úgy kell elaltatnia az apjának, hogy mellé fekszik, vagy ott is alszik vele.
Fél méterre van a gyerek ágya a mienktől.
Számomra nem normális, de a párom szerint semmi baj nincs ezzel.
Jön a kistesó...szerintem át kéne szoktatni a gyereket a másik szobába. De az apja szerint maradjon csak velünk, meg majd a baba is...
F.szom kivan , h ilyen töketlen férfi.
Ès ha ilyen töketlennek tartod, minek vállaltál vele második gyereket?
Bár nekem az jön le, mintha a nagyobb nem a tièd lenne...
Ha eddig nem volt átszoktatva, csak most lesz, garantáltan utálni fogja a testvérét.
5-6 éves korban kezdődnek a komoly rémálmok, ilyenkor teljesen normális, hogy fél. 8 éves korra kevésbé lesznek intenzívek, majd akkor egyedül akar lenni.
Ha zavar, menjen át a férjed a gyerekszobába, maradjon ott, amíg elalszik a gyerek, majd menjen át hozzád. Így is lehet és így nagyobb biztonságban érzi magát a gyerek a saját szobájában.
Gondolom ehhez szoktatta.
Elég lett volna egy kabalàhoz szoktatni. Amit modt is meg lehetne tenni fokozatosan.
Nekem van olyan anyuka ismerősöm, aki a gyerek kiskamasz koráig vele aludt. Nem csak elaltatta, hanem egész éjjel.
Kiegyensúlyozott, helyes kissrác volt a gyereke. Én sosem alszom a gyerekkel, csak ha beteg, nekünk pedig így jó.
Nem a tiéd a nagyobb gyerek, igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!