Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális 7 évesen a szülővel...

Normális 7 évesen a szülővel aludni?

Figyelt kérdés

Úgy kell elaltatnia az apjának, hogy mellé fekszik, vagy ott is alszik vele.

Fél méterre van a gyerek ágya a mienktől.

Számomra nem normális, de a párom szerint semmi baj nincs ezzel.

Jön a kistesó...szerintem át kéne szoktatni a gyereket a másik szobába. De az apja szerint maradjon csak velünk, meg majd a baba is...

F.szom kivan , h ilyen töketlen férfi.

2020. jún. 6. 07:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom is nyáron tölti a hetet. Velem alszik a nagy ágyon. Igaz, én egyedül nevelem. Van szobája, jó széles, kényelmes 120 cm széles ágyat vettem neki. Mondta, hogy hamarosan kipróbáljuk. De általában azt szokta mondani, hogy örökre velem fog aludni. :D

Tudom, hogy nem. Szerintem 1-2 év és magától átmegy.

Nálunk így alakult, tudom-tudom, ez az én hibám. De ha ezt szokta meg, nem fogom most "megerőszakolni", aztán szorongjon, féljen, sírdogáljon...

Kitartás!

2020. jún. 8. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!