Lehet állást találni végzettség nélkül?
Nincs végzettségem, 21 éves nő vagyok.
Édesapám betegsége miatt a gimit abba kellett hagynom,ápoltam, volt állásom, viszont pár hete elhunyt.
Üressé vált az életem, és nem tudom hogyan tovább.
Milyen lehetőségeim vannak?
Dolgozni muszáj,az élet nem állhat meg, de fogalmam sincs, hogy mit.
A Balatonon mennyire rossz a helyzet?
Ott találhatok jól fizető állást?
Olcsó szállást? Vagy ingyen szállást.
Konkrétat nem tudok. Ott sok a szezonmunka, leginkább a kajáldákban. Kereshetsz állást egy ilyennél. Azokhoz nem feltétlenül kell végzettség. A munkaadók egy része tud biztosítani szállást olcsón vagy ingyen, egy része nem. Helye válogatja.
1-és voltam
Gyárba ne menj, nem azért születtél, azt senki sem érdemelné meg.
Egy ismerősöm 800 ezret keresett a balatonon nyaron havonta, igaz 14-16 órákat dolgozott, de kaja szállás benne volt. De ez csak szezonális. A szezon kezdődik lassan. Ne feledd, a balatonon nem véletlenül van munkaerőhiány, nem véletlenül mennek át inkább ausztriába az emberek. Jó tanács: Ha a balatonon dolgozol(ugye vendéglátásról van szó) kérj napi fizetést, minthogy a főnököd is rögtön kapja a kaja árát. Aki nem megy bele, felejtsd el! Ezt nagyon komolyan mondom! És így add tovább! Ezenkívül ha mondjuk 3 hétig fizetett naponta, aztán bizalmi alapon azt mondja legyen ezentúl hetente, vagy havonta, búcsúzz el tőle! Különben a pénzedtől fogsz búcsút venni.. Sokat lehúztam a balatonon, rinyálni szeretnek hogy nincs munkaerő, de fizetni azt nem szeretnek, akit tudnak behúznak. Magyar mentalitás. Ha megtanulsz kicsit németül, picit továbbutazol, és ausztriában vagy németben 300-600 ezret, svájcban 900 ezer-1,5 millió. Ausztriában 2 évet, németben 6 évet voltam, most egy éve svájcban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!