Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz írásban kitől...

Önéletrajz írásban kitől kérhetnék segitséget?

Figyelt kérdés

Mivel az élethelyzetem nem túl átlagos (elég nehezített pályán kell/kellett mindig is helytállnom), így az önéletrajzom se tud átlagos lenni. Nem néz ki “jól”, de a küzdés, hogy itt tartsak az rengeteg volt. Illetve jöttek mindenféle kihívások, amik picit megakasztották a haladásom.

Aki viszont nem ismer, az ugye ezt nem tudja, csak azt látja, hogy nem túl szép.

Konkrétumokat itt nem szeretnék irni a nagy “nyilvánosság” előtt.

Szóval nem tudom mit csináljak, kitől kérhetnék segítséget.

Annyi rengeteg minden van mogottem, és ennek ellenére ha valaki meglátja az önéletrajzom kapásból azt mondja valszeg, hogy kuka.

Nem tudom hogy mit csinálhatnék.

Kétségbe vagyok esve. Nem tudom hogy hogy lehetne ezt úgy megírni, hogy ne rögtön azt mondja valaki, hogy ez az ember felejtős.

2020. júl. 12. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem írhatsz, ha gondolod.
2020. júl. 12. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egy anonim oldal, miért nem lehet legalább közelítőleg leírni a problémát egy értelmetlen regény helyett?

Látatlanban annyit mondanék, hogy egy europass formátumba be kell írni a pozícióhoz releváns és pozitív dolgokat és kész.

2020. júl. 13. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!